Futuria
Suosittu

Futuria

Klaus Oesch

Kovakantinen

304 sivua

ISBN-13: 9789529436965

Kustantaja: Klaus Oesch

Julkaistu: 28.09.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
32,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Futuria on löytöretki tietoyhteiskunnan alkulähteille ja tietoseikkailu kyberavaruuden rajamaille. Kertomus heille, jotka haluavat ymmärtää nykyisen maailmankuvan muutoksen. Futuria on persoonallinen tarina digitalisaatiosta ja kyberavaruuden kehittyvien tietokäytäntöjen synnystä. 

Kirjailijan elämäntarinan mukana pääsemme tapahtumien virtaan seuraamaan hämmästyttävää digitaalisen maailman kehitystä. Klaus Oesch, informaatiovallankumouksen projekteja toteuttava palkkasoturi, on elänyt ja hengittänyt puoli vuosisataa tietokonemaailman muutosta.

Globaalin teknologia-alustan kehitys on voimaannuttanut ihmiskunnan käyttäytymisen, oppimisen ja viestimisen käytäntöjä. Kuluttajateknologian kriittisen massan kasvu loi tietovallankumouksen ja luovan tuhon perustan. Luovan talouden ammatteja syntyy nyt ennen näkemättömällä vauhdilla. Globalisaation luomat arvoverkot kasvavat. Sosiaaliset käytännöt leviävät. Laajennettu todellisuus avaa mahdollisuudet mielikuvituksellisille palveluille.

Olemme siirtymässä kohti maailmaa, jossa datajalostuksen, tekoälyn, esineiden internetin ja virtuaalisen todellisuuden kaltaiset teknologiat muuttavat työskentelyämme ja arjen tietokäytäntöjämme. Globalisoitunut maailma on tänään monimutkaisempi ja hämmentävämpi paikka kuin koskaan aiemmin. Samalla kuitenkin maailman syvimmät ongelmat liittyvät ihmisen käyttäytymiseen ja vuorovaikutukseen.
Klaus Oesch

Klaus Oesch

Klasu Oesch on tieto- ja viestintätekniikan ammattilainen, joka on omakohtaisesti kokenut digitaalisen maailman syntymisen 1960-luvulta lukien aina nykyhetkeen saakka.
"Vuosikymmenet ovat kuluneet mailman suurimmissa tietotekniikka- ja audiovisuaalisissa yrityksissä sekä medialaboratorioiden kehittäjänä ja opettajana. Olen vetänyt myös teknologiaohjelmia, ja omassa Mediayhtiö Sansibarisssa uusmediaa ja vuorovaikutteista tietotekniikkaa. Päivääkään en vaihtaisi pois uuden maailmankuvan tietoseikkailijana".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.