Gen, karateka
Suosittu

Gen, karateka

Juha Kaitakorpi

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

942,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528078210

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.06.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Chun on ujo 9-vuotias pandapoika, joka on matkalla setänsä luo kesälomalle. Mitä tapahtuu, kun vastaan tulee kaksi karatea harrastavaa tiikeriä? Tempautuessaan mukaan karaten maailmaan panda saa lempinimekseen Gen.

Mutta miksi sensei käyttäytyy niin omituisesti? Mitä Geniltä yritetään salata? Gen huomaa ajautuvansa yhä syvemmälle elämänsä haasteeseen, jossa hän päätyy vastatusten kylän kilpailevan karatesalin harrastajien kanssa ja löytää viimein sisällään piilevän rohkeuden. Mikä on lopulta tärkeintä, voiton tavoittelu vai ystävyys?

Tämä on tarina karatesta ja sinnikkyydestä, mutta ennen kaikkea se on tarina ystävyydestä. Seikkailu tempaisee mukaansa heidätkin, joille karate on lajina vielä vieras.
Juha Kaitakorpi

Juha Kaitakorpi

Juha Kaitakorpi on lapsesta saakka tykännyt piirtää sekä keksiä ja kirjoittaa tarinoita. Kirjansa kannen ja kuvitukset hän on piirtänyt itse. Wado-ryu -tyylisuunnan karatea hän on harrastanut vuodesta 2006 lähtien. Harrastuksen ohella hän on ehtinyt toimia myös ohjaajana, nuorten ryhmän harrastemanagerina sekä kilpatoimitsijana. Tämä kaikki on läsnä hänen ensimmäisessä kirjajulkaisussaan Gen, karateka. Se on viihdyttävä ja toiminnallinen kasvutarina, jossa on läsnä myös opettavainen ja elämää pohdiskeleva näkökulma. Luokanopettajana toimiva Kaitakorpi toivoo tarinansa tavoittavan etenkin lapset ja nuoret, joille kiinnostavan lukemisen löytäminen on ollut haastavaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.