Hallitsija
Uutuus

Hallitsija

Ajatuksia henkisen hyvinvoinnin edistämiseen

J.A. Gavril Tschokkinen

Pehmeäkantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789528046622

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Henkinen hyvinvointi on tärkeää, joskaan ei aina itsestään selvää, ja usein sitä ei tulla miettineeksi ennen kuin ollaan jo vauhdilla matkalla alas. Ylös päästyä annetaan taas palaa miettimättä oman toiminnan seurauksia. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla - ei lähimainkaan. Itse olen menneisyydessä tehnyt kyseistä edestakaista matkaa liian monta kertaa, mutta en enää.

Henkinen hyvinvointi on mielenkiintoinen asia ja siihen vaikuttavista asioista voi oppia yhtä ja toista vain jo pelkästään havainnoimalla itseään. Jos ei koskaan kysy itseltänsä, miksi tekee, niin kuin tekee, kohtaa samat haasteet uudestaan ja uudestaan. Tietoisuus on voimaa, ja juuri voima vie kohti omaa henkilökohtaista valoa. Elämäänsä kykenee hallitsemaan, ajatuksiansa kykenee hallitsemaan. Ole sinäkin hallitsija!
J.A. Gavril Tschokkinen

J.A. Gavril Tschokkinen

J.A. Gavril Tschokkinen on Helsinkiläinen säveltäjä, sanoittaja, tuottaja, bloggari, kirjailija ja videopelikehittäjä. Töihinsä hän ammentaa sisältöä suoraan omasta elämästään. Hän on myös kielten ystävä sekä elämän mittaisella matkalla kohti parempaa minää.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.