Hetkessä kaikki muuttuu

Hetkessä kaikki muuttuu

Heidi Piilinen

Klassikot & runot

Kovakantinen

104 sivua

ISBN-13: 9789528060819

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.09.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
93%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hetkessä kaikki muuttuu-runokirja on syntynyt kulkiessani hoitopolkuani. Sen päähenkilönä on levinnyt rintasyöpä Carcinoma ductale gradus 3 T2N1. Runoissa käsitellään kuolemaa, sen pelkoa, unettomuutta ja sitä miten elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Positiivisen ajattelun luomalla energialla olen elänyt yhteiseloa syöpäni kanssa jo yli 7vuotta.Toivon että kirja toimii apuna vakavasti sairastuneille ja heidän läheisilleen, antaa toivoa pimeimpiin hetkiin ja luo uskoa parempaan tulevaisuuteen.
Kun elämä yht'äkkiä muuttuu turvallisten rutiinien vaihtuessa epätietoisuuteen tulevasta, on pysähdyttävä etsimään uutta suuntaa. Tappio voi kääntyä voitoksi, suru kauniiksi iloksi.
Hetkessä kaikki voi muuttua.
Heidi Piilinen

Heidi Piilinen

Sairastuin 41- vuotiaana ärhäkkään ja laajalle levinneeseen rintasyöpään. Elinaikaa minulle annettiin tuolloin n. 6kk. Tahto jatkaa elämistä sai kuitenkin uskomaan tulevaisuuteen. Kun kaiken lisäksi elämän peruspilarit kaatuivat , perhe hajosi, työpaikalta irtisanottiin ja parisuhde mureni, oli aika vaihtaa suuntaa. Eräänä kuulaana syysaamuna, ajaessani muuttokuormaani uuteen elämääni, eteeni ilmestyi sateenkaari. Ajaessani läpi tuon ihmeellisen ilmestymän tiesin, että tästä alkaisi uusi ja parempi aika.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite