Hetki unelmille

Hetki unelmille

Suosittu

elämää MS-taudin kanssa

Jan Holmberg, Minna Salakari

Kovakantinen

116 sivua

ISBN-13: 9789528004332

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.10.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa kaksitoista MS-tautiin sairastunutta kertoo rohkeasti ja avoimesti unelmistaan, elämästään ja sairaudestaan. Siitä, miten unelmat voivat olla yhtä aikaa arkisia, erityisiä ja havahduttavia. Miten ne kannattelevat ja lohduttavat vaikeissa hetkissä.

Kirja juhlistaa Suomen MS-hoitajat ry:n 20-vuotista työtä MS-hoitotyön kehittämiseksi.
Jan Holmberg

Jan Holmberg

Jan Holmberg on palkittu sairaanhoitaja (ylempi AMK), opettaja ja tietokirjailija. Hän työskentelee asiantuntijana valtakunnallisissa ja kansainvälisissä koulutus- ja kehittämishankkeissa. Hänet tunnetaan oppikirjojen tekijänä, pidettynä luennoitsijana ja sosiaali- ja terveysalan konsulttina. Jan on myös Suomen MS-hoitajat ry:n hallituksen jäsen ja MS-ASEMAn sisällöntuottaja. Hän elää ja hengittää sosiaalista mediaa ja kasvutarinoita. Yhä useampi tunnistaa Janin, hänen kirjojensa lisäksi, raikkaana ja ajatuksia ravistelevana bloggaajana. Häntä kiinnostavat ihmiset tarinoiden takana ja unelmat, jotka ovat juuri nousemassa siivilleen.

Minna Salakari

Minna Salakari

Minna Salakari on Suomen MS-hoitajat ry:n puheenjohtaja, kouluttaja ja väitöskirjan tekijä. Hän työskentelee Turun ammattikorkeakoulussa opettajana ja järjestösektorilla projektipäällikkönä. Minna on kehittäjä, jonka mieli pursuaa uusia ideoita. Hän verkostoituu helposti, bloggaa ja luo kiinnostavaa sisältöä sosiaaliseen mediaan. Minnan suhde unelmiin on kahdenlainen: unelmat ovat käsin kosketeltavia ja tavoiteltavissa olevia ja toisaalta myös henkilökohtaisia haaveita, joiden ei ole tarkoituskaan toteutua. Unelmat kannattelevat.

 Suomen MS-hoitajat ry

Suomen MS-hoitajat ry (Ed.)

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.