Itkevä sade

Itkevä sade

Farzaneh Hatami Landi

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

76 sivua

ISBN-13: 9789526896083

Kustantaja: Rosetta Versos

Julkaistu: 01.06.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Itkevä sade" on Farzaneh Hatami Landin toinen kokoelma. Se yhdistää runoja ja aforismeja samaan teokseen. Ikävä, kaiho, suru ja kyynelten säikeet muodostavat elegisen maiseman. Arkielämän ja vuodenaikojen kielikuvat ovat vapauttavia, ja välillä syntyy havainto elämän lämpöisestä jatkumisesta.
Itkevä sateen runot ilmaisevat Hatami Landin tunteita, liittyen ikävään, elämän pienten valonsäteiden mieltä vahvistavaan voimaan, toivoon, joka antaa ihmiselämälle suuntaa sekä luottamuksen siitä, että vaikeatkin ajat ovat ohimeneviä.
Farzaneh Hatami Landi

Farzaneh Hatami Landi

Farzaneh Hatami Landi (s. 1964) on suomalaisiranilainen runoilija ja tekee työtä maahanmuuttajien parissa. Hänen esikoisrunokokoelmansa "Varjojen ääni / The voice of shadows"(Vihreä Sivistysliitto, 2004) julkaistiin suomeksi, englanniksi ja farsiksi. "Itkevä sade" on hänen uusi runokirjansa, joka julkaistaan kaksikielisenä, suomeksi ja farsiksi.
Kirjojen lukeminen ja kirjallisuus olivat hänen lapsuuden ja nuoruuden harrastuksia. Farzaneh valmistui lukiosta Iranissa sodan aikana ja saapui kiintiöpakolaisena vuonna 1990 Suomeen, jossa opiskeli teknillisessä ammattikorkeakoulussa. Hatami Landin runot ovat osa kirjasta "Villiä menoa" (Runogalleria, 2004). Hänen runojaan on julkaistu antologioissa "Opening Boundaries: Toward Finnish Heterolinational Literatures" (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura & Tampereen yliopisto, 2019), "Kääntämätön luonto / Untranslated Nature" (Rosetta Versos, 2021) ja "Sulava -Monikielinen kirjallisuus Suomessa" (Suomen PEN, 2021). Hatami Landi kirjoittaa artikkeleita nettiin liittyen elämän opetukseen. Hänellä on kaksi runokokoelmaa julkaisematta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite