Itte tein ja kierrätin
Suosittu

Itte tein ja kierrätin

Inspiraatiota ja ideoita kierrätyskäsitöihin

Mariko Palomaa (Ed.)

ePUB

18,0 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523182080

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.03.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Menikö laukku huonoksi? Tuliko vaatteeseen reikä? Tympiikö tylsät kengät? Ei hätää, kaiken voi kierrättää uudeksi! Tee käsitöitä ekologisesti kierrättäen ja tilipussiasi säästäen. Bloggaaja Madam B.C. kertoo miten kustomoit kengät uniikeiksi, ompelet vaatteet uudeksi ja korjaat käyttökelvottoman tavaran käyttöön.

Opi kierrätyskäsitöiden perustekniikoita, lue kantapään kautta opittuja niksejä, tutustu blogista tuttuihin suosikkeihin ja inspiroidu täysin uusista ideoista. Mukana on myös blogissa järjestetyn ideakilpailun parhaimmistoa.

Kirja soveltuu hyvin aloittelevalle käsitöiden tekijälle, mutta inspiroi varmasti myös kokeneempaa käsitöiden harrastajaa.

No authors available.

Mariko Palomaa

Mariko Palomaa (Ed.)

Mariko Palomaa ("Madam B.C.") on oululainen parikymppinen bloggaaja. Hän on tee-se-itse-ekoilija ja käsitöiden tekijä, joka on aina pyrkinyt tekemään mahdollisimman paljon kaikkea itse. Arkea rytmittävät jatkuva kokeilun halu ja uuden luominen, jotka antavat paljon uusia ideoita kierrätyskäsitöiden keksimiseen. Inspiraation keskellä pyörivät kustomoidut kengät, huriseva ompelukone ja liimatahraiset sakset. Parasta ovat vanhoista materiaaleista uuden keksiminen, oli kyseessä sitten korut, koiran lelut tai sisustustavarat. Ideoillaan kirjoittaja tahtoo inspiroida ja rohkaista myös muita kokeilemaan käsitöiden tekemistä. Kaikkea ei tarvitse ostaa uutena, paljon voi tehdä itse vähälläkin vaivalla ja vielä ekologisesti kierrättäen.

madambc.blogspot.fi

Kierrätyskäsityökirja

Kaleva

heinäkuuta 2015

Kekseliäät ja monipuoliset ohjeet eivät yritäkään kertoa ainoaa oikeaa tapaa tehdä vaan kannustavat keksimään omia muunnoksia. Ohjeet on jaoteltu piristävästi tekotavan mukaan, ei lopputuloksen.
Kirjassa on hyviä hoksautuksia tekniikoista, materiaaleista ja välineistä. Kaikenlainen kodin sälä vanhoista kuulokkeista vinyyleihin ja tuikkukuorista tyynyliinoihin alkaa kirjaa lukiessa näyttää houkuttelevalta käsityömateriaalilta.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.