Lukkari Johanin perintö
Suosittu

Lukkari Johanin perintö

Vilho Kahelin

ePUB

339,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528032335

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.01.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lukkari Johanin perintö palaa viisi sukupolvea taaksepäin lukkari Johanin ja hänen perheensä elämänvaiheisiin Pielavedellä. Kirja kertoo Kahelinien suvun lukkari Johanin sukuhaarasta 1700-luvulta aina 1800-luvun lopulle asti.

Romaani perustuu todellisiin henkilöhahmoihin. Se on kiehtova ajankuvaus suvun vaiheista yhdistettynä tuon ajan historiallisiin tapahtumiin.

Vilho Kahelin syntyi Pielavedellä joulukuussa v. 1945 pientilallisen maanviljelijäperheen toisena lapsena. Aikuistuttuaan hän muutti Lappeenrantaan ja toimi siellä autohuoltamon esimiehenä. Sen jälkeen hän teki yli 30 vuoden työuran vakuutusalalla. Hän jäi eläkkeelle 61-vuotiaana toimittuaan viimeiset vuodet Tapiola-Yhtiöiden säästö- ja sijoituspalvelujen myyntijohtajana Savo-Karjala -alueella.
Vilho Kahelin

Vilho Kahelin

Vilho Kahelin syntyi Pielavedellä, joulukuussa v. 1945, pientilallisen maanviljelijäperheen toisena lapsena. Aikuistuttuaan hän muutti Lappeenrantaan ja toimi siellä autohuoltamon esimiehenä. Sen jälkeen hän teki yli 30 vuoden työuran vakuutusalalla. Hän jäi eläkkeelle 61-vuotiaana, toimittuaan viimeiset vuodet Tapiola-Yhtiöiden säästö- ja sijoituspalvelujen myyntijohtajana Savo-Karjala -alueella.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.