Siunattu sukuveri

Siunattu sukuveri

Liinu Lähde

ePUB

359,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091578

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Uusi kirkko on rakenteilla. Kämäräinen on kirkon ensimmäinen pappi. Asikainen etsii työntekijöitä ja onnistuu palkkauksessa varsin mainiosti. Mäkinen järjestää varpajaiset, mistä alkaa kohtalokas tapahtumasarja. Salaisuuksia paljastuu, katkerat ajatukset ja viha valtaavat alaa. Maailmanloppu leijuu pappilan olohuoneessa, arkusta vierii kasa kiviä, rannalla suudellaan ja rakkaus sykkii tummanpunaisena. Sukuveri on siunattu. Olkaa hyvät ja nauttikaa!

Siunattu sukuveri jatkaa siitä, mihin Liinu Lähteen esikoisteos, Siunattu maailmanloppu jäi. Mukana ovat tutut hahmot. Aarnikylään muuttaa uusia kyläläisiä, pieni neiti Nieminen syntyy ja saa yllättäen uusia aikuisia lähelleen. Siunattu sukuveri on edeltäjänsä kaltainen, humoristinen ja maalaisromanttinen tarina. Mukaan kutoutuu aimo annos syviä ja tummia sävyjä.
Liinu Lähde

Liinu Lähde

Liinu Lähde nimen takaa löytyy tamperelainen kirjailija, runoilija sekä taiteen sekatyöläinen Karoliina Lähteenmäki. Esikoisteos, Siunattu maailmanloppu ilmestyi vuonna 2017. Karoliina on kirjoittanut sekä yksin, että yhdessä tyttärensä Kertun kanssa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.