Vasemmanpuoleinen pikkulaatikko

Vasemmanpuoleinen pikkulaatikko

Tuula Länkinen

ePUB

448,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528098782

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on kertomus kahden nuoren pojan kehittymisestä nuoriksi miehiksi. Samalla se kertoo siitä, kuinka Suomea rakennettiin hyvinvointivaltioksi sodan jälkeen. Se vaati kovaa, puuduttavaa työtä, vastuuta jo nuoresta lähtien ja kaikkien osallistumista joskus yli voimien käyvissä kamppailuissa. Työ oli kaiken ydin. Vanhat hyviksi havaitut työtavat, itse tehdyt työvälineet ja ahkeruus olivat kaiken perusta. Sen mukaan arvotettiin ihmisen kelpoisuus.
Samalla tämä on kertomus oman itsen löytämisestä, seksuaalisuudesta, ja henkisestä kehittymisestä vaikeuksien kautta.

Toisen pojan suunnaton isänkaipuu ja huonommuuden tunteet ja usein toistuva kysymys; Miksi minulla ei ole isää?

Kuitenkaan kaikki ei ollut pelkkää puurtamista, vaan joukkoon mahtui nuoruuden onnen hetkiä, tahatonta komiikkaa ja romantiikkaakin. Raahen idyllinen puukaupunki meren sylissä on päänäyttämönä useissa tämän kirjan tapahtumissa.

Tällaista elämää suurten ikäluokkien nuoruuteen silloin kuului. Viihdyttäviä lukuhetkiä!
Tuula Länkinen

Tuula Länkinen

(s. 1946.)
Kirjat ovat olleet läsnä elämässäni paljon.Ensin salaaa ja sitten kirjastojen kautta. Kirjakaupoissa työskentely ja runsas lukeminen kaiken muun kiireen ja härdellin keskellä on pelastanut minut monta kertaa henkisestä lukosta ulos.
Pitkä yrittäjäura, uuden ammatin opiskelu työn ohella kymmenen vuotta, hurja työtahti jo lapsesta saakka ja perhe on ehkä viivästyttänyt tämän aikaansaanoksen valmistumista, mutta nyt se on tässä!

Mukanani minulla on ollut keskikoulussa saamani kannustus kirjoittamiseen, Päätalo_Instituutti Taivalkoskella sekä erilaiset kurssit, joille olen osallistunut aina, kun se vain on ollut mahdollista.Usein mainiona oppaanani tällä polulla on ollut kirjoittamisen opettaja Taija Tuominen, joka on perehdyttänyt varsinkin elämäkertakirjoittamisen saloihin.
Olen kirjoittanut lukuisia kesäteattaerinäytelmiä, muutamia muitakin ja neljän vuosikymmenen aikana olen kirjoittanut myös lehtiin.(Raahen Seutu, Rantalakeus, Kaleva, Eläkeliitto) Runoja on syntynyt myös, lähinnä vaikeiden hetkien myötä.

Olen harrastanut lausuntaa ja laulua, kuvataide ja lasityöt ovat myös olleet tärkeitä.

Olen nöyrästi onnellinen, että olen nyt tässä! Toivon, että lukijani viihtyvät!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.