Kesytä stressi

Kesytä stressi

6 helppoa työkalua stressinlievitykseen

Miia Huitti

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

5,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528047285

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.08.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja sisältää sopivasti faktaa sekä helppoja ja tehokkaita harjoituksia arjen stressinhallintaan. Kirjan harjoitusten avulla voit kohtentaa hyvinvointiasi heti!
Miia Huitti

Miia Huitti

Miia Huitti on tunnettu stressivalmentaja, joka valmentaa ihmisiä eri yrityksissä, työyhteisöissä ja organisaatioissa stressinhallinnassa. Häneltä julkaistiin 2016 kirja Stressikupla (Viisas elämä).

Miia on itse kokenut loppuunpalamisen ollessaan kotona kolmen alle 1,5 -vuotiaan lapsen kanssa keskellä hometaloriitaa, miehen vakavaa sairastumista sekä lasten tulehduskierteitä. Kun vaihtoehtoina tuntuivat olevan enää itsemurha tai avioero, Miia löysi apua yksinkertaisista stressinhallintatyökaluista. Miia alkoi toipua syvästä uupumuksestaan ja tuntea olonsa vähitellen rauhallisemmaksi ja terveemmäksi.

Nykyään Miia pitää suosittuja luentoja ja valmennuksia, joissa hän ohjaa ihmisiä ymmärtämään juurisyitä omaan suorittamiseen, stressin kokemiseen ja työtahdin muodostamiseen.

Vuonna 2020 Miia toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja perusti Onnellisuustutkimusinstituutin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite