Kielivihko

Kielivihko

Kristian Muthugalage

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789528050896

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.10.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
29,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kielivihko on minkä tahansa kohdekielen opiskeluun tarkoitettu vihko, jonka sisältö on jaettu 71 aihepiiriin. Jokaista aihepiiriä varten on yksi kokonainen aukeama. Aukeaman vasemmalla sivulla on lista tärkeistä sanoista suomeksi ja sanojen vieressä katkoviivat, jonka kohdalle voit kirjoittaa käännöksen kohdekielelläsi. Aukeaman oikea sivu on täysin tyhjää ruutupaperia, jonne voit aina lisätä itsellesi tärkeätä uutta sanastoa kyseisestä aihepiiristä. Mikäli et löydä sopivaa aihepiiriä valmiina olevien 71 aihepiirin joukosta, niin vihon lopussa on 6 täysin tyhjää aukeama johon voit lisätä haluamasi aihepiirin sanaston. Lisäksi vihon alussa sisällysluettelon ja ensimmäisen kappaleen välissä on tyhjä aukeama, jonne voit kirjoittaa vaikka kohdekielesi aakkoset, mikäli kohdekielessäsi on käytössä eri kirjoitusjärjestelmä.

Kielivihko on sopiva tuote henkilölle, joka haluaa opiskella kohdekieltään kirjoittamalla muistiinpanoja paperille. Kieliviholla on monta etua tyhjään muistiinpanovihkoon verrattuna.

1. 71 aihepiiriä. Kaikki tärkeimmät aihepiirit on jo valmiiksi vihossa joten kielenopiskelijan ei tarvitse miettiä miten lajitella loogisesti vihkonsa sisällön. Tyhjät muistiinpanovihot muuttuvat melko nopeasti sotkuisiksi ja kaoottisiksi sisältäen samalla sivulla sanastoa, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

2. Yli 2500 yleisintä sanaa. Aihepiireistä on jo valmiiksi etsitty yleisimmät verbit, adjektiivit, adverbit, substantiivit ja lauseet.

3. 85 tyhjää sivua. Aukeaman tyhjä oikea sivu antaa vapauden lisätä sanastoa, joka on juuri itselleen tärkeätä.

Täytettyäsi kaikkien aukeamien vasemmat sivut tiedät yli 2500 sanaa ja täytettyäsi kaikkien aukeamien oikeat sivut sekä lopussa olevat tyhjät aukeamat sanamääräsi tulee varmasti ylittämään 3000 sanaa ja enimmillään jopa 4000-5000 sanaa, jotka löydät kaikki siististi lajiteltuna sopivien aihepiirien alta. Lopullinen sanamäärä riippuu käsialastasi ja siitä minkälaista sisältöä olet kirjoittanut tyhjille sivuille.

Tee siis kielenopiskelustasi järjestelmällisempää ja hanki itsellesi oma Kielivihkosi. Katso miltä Kielivihon sisällysluettelo ja sisältö näyttää nettikaupan esikatselusta.
Kristian Muthugalage

Kristian Muthugalage

Lisää tietoa tästä ja muista tuotteistamme löydät sivuiltamme www.ultimatelanguagenotebook.com
Löydätte meidät myös Instagramista, Facebookista sekä Youtubesta käyttäjänimellä @ultimatelanguagenotebook
Näiden kanavien kautta voi myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite