Koraani ja hadith

Koraani ja hadith

Yläkoulun islam

Sari Medjadji

Osa 1 tästä sarjasta

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

72 sivua

ISBN-13: 9789528020554

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.07.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä kirjassa keskitytään islamin perusopetuksiin kuudesta uskon pilarista. Tavoitteena on, että oppilaat oppivat käyttämään islamin peruslähteitä Koraania ja sunnaa, oppivat löytämään tietoa ja arvioimaan sen luotettavuutta. Kirjassa on paljon tiedonhakutehtäviä, joiden tarkoituksena on totuttaa oppilaat käyttämään Koraania ja etsimään sieltä tietoa. Tiedon luotettavuuden arviointi on yksi opetussuunnitelman tärkeimmistä tavoitteista.

Kirjassa käydään myös läpi erilaisia islamin tulkintoja, jotta oppilaat tunnistaisivat erilaisiin näkökulmiin islamista. Myös joihinkin poliittisiin islamilaisiin liikeisiin tutustutaan ja pohditaan ihmisoikeuksia. Kirja toimii hyvänä lähtökohtana keskustelulle ja pohdinnoille. Kirjan pohdintatehtävät antavat oppilaille mahdollisuuden osoittaa kiitettävän tiedon tason.

Yläkoulun islam -kirjasarjaan kuuluu kolme oppikirjaa. Niitä voi käyttää vuorovuosina luokkien 7-9 islamin opetuksessa koulussa.
Sari Medjadji

Sari Medjadji

Sari Medjadji on opettanut islamin uskontoa peruskoulussa vuodesta 2012 lähtien. Tämä kirja on syntynyt yhdeksän vuoden kokemuksella hyvän oppimateriaalin tarpeeseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite