Kuin joki, joka virtaa lävitsesi
Suosittu

Kuin joki, joka virtaa lävitsesi

Mikaela Jussila

ePUB

370,0 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523182059

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.03.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Isoisänsä viisaiden sanojen kasvattama Jonathan haluaa löytää elämänsä tarkoituksen, oman henkilökohtaisen tehtävänsä. Hän pyrkii suhtautumaan kaikkeen rakkaudella ja toivoo elämän palkitsevan hänet sillä samalla.

Näkymättömäksi muuttunut nuori mies näkee äitinsä heittäytyvän sillalta puuttumatta asiaan millään tavalla. Hän on katkera paitsi äidilleen, myös elämälleen. Häntä ei kiinnosta ympärillä olevat ihmiset, eikä juuri mikään muukaan. Miksi hän siis pelastaisi äitinsä?

Keski-ikäinen huippupsykiatri epäonnistuu oman vaimonsa parantamisessa. Hän kokee kuitenkin voivansa tehdä tälle viimeisen palveluksen.

Nämä kolme miestä kohtaavat saman naisen koskettamina. Mutta miksi kohtalo on päättänyt tuoda nämä keskenään niin erilaiset polut yhteen?

Kuin joki, joka virtaa lävitsesi on tarina elämän tarjoamasta mahdollisuudesta tehdä toisin, kehittää itseään ja palata sille polulle, joka kullekin on piirretty.
Mikaela Jussila

Mikaela Jussila

Mikaela Jussila's writings come right from the heart. They are uncensored, close to the bone and personal.
Let me linger in this moment is the author's first collection of short stories and poems in English.

Jussila has published two novels in Finnish, Poika (2012) and Kuin joki, joka virtaa lävitsesi (2015). Both about the power of love and personal growth.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.