Kuolemaan asti ja vähän ylikin
Uutuus

Kuolemaan asti ja vähän ylikin

Sanna Soininen

Pehmeäkantinen

278 sivua

ISBN-13: 9789523300453

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.03.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuolemaan asti ja vähän ylikin

Yliluonnollisia asioita vailla selityksiä. Enneunia ja outoja tuntemuksia. Yksinäisyyttä ja häpeää. Rakkautta ja rikoksia. Uusia mahdollisuuksia.

Mimosa oli ollut huostaan otettu lapsi ja asunut koko ikänsä lastenkodeissa ja sijaisperheissä. Häntä oli pidetty aina outona ja haukuttu jopa noidaksi. Miksun kanssa hän oli tuntenut olevansa vihdoin turvassa. Heidän piti olla toistensa tukena koko elämänsä, niin he olivat luvanneet. Mutta nyt se oli loppu. Vai oliko?

"Kuolemaan asti on liian vähän. Kuolema ei voi erottaa meitä. Ollaan vähän sen yli." Mimosan toive hääpäivänä käy toteen. Mimosan elämä kääntyy päälaelleen ja hän saa kokea merkillisiä asioita. Menneisyydestä paljastuu raastavia totuuksia. Miten menneisyys vaikuttaa tulevaisuuteen? Ja toteutuuko Miksun viimeinen toivomus?
Sanna Soininen

Sanna Soininen

Kirjailija on kuopiolainen nainen, joka on aiemmin kirjoittanut Auringonläikkä- ja Leiki kuollutta -kirjat sekä kolme runokirjaa. Harrastuksenaan hän ottaa valokuvia ja ylläpitää Runoja ja tarinoita sulle -nettisivuja ja -blogia sekä Instagram-tiliä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite