Kuu on nuarten miästen aurinko

Kuu on nuarten miästen aurinko

36 500 suomenkielistä sananlaskua

Risto Rekola

Oppiminen & kielet

ePUB

1,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528015352

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
24,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Koska tarkoituksenani on koota suomenkielisiä sananlaskuja yhteen kirjaan, olen täydentänyt edellistä teostani. Maksimisivumäärä on 700, joten jouduin poistamaan mielestäni vähemmän hyviä edellisen kirjani sananparsia. Etenkin hämäläisiä korvasin muiden murrealueiden vastaavilla. Murteita tärkeämpiä ovat suomalaisten ajatukset tämän maailman asioista sekä tuonpuoleisesta. Lisättyjä sananlaskuja on muun muassa Itä-Karjalasta (1700). ''Sananlasku on lyhyt lause, joka perustuu pitkään kokemukseen'' (Miguel de Cervantes). Tämä määritelmä sallii ottaa mukaan sitaatteja kirjailijoilta ja muusikoilta.
Risto Rekola

Risto Rekola

Risto Rekolalta on julkaistu palindromikirjat Taasko hoksaat! (kuvittanut Kirsti Luova), Ikävää, väki?, Naaraan palindromeja, edellinen sananlaskukirja Kun sutten joukkohon joutuu, niin ulvua täytyy sekä satu Muru ja Puru (Tuija Kuhan ja Karoliina Tapiovaaran kanssa).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite