Kuva & Sana
Uutuus

Kuva & Sana

Mauri Laakkonen, Reijo Puranen

Kovakantinen

104 sivua

ISBN-13: 9789528046806

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
30,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja esittelee Purasen taidetta (KUVA) ja runoja (SANA) Laakkosen runotuotannosta 2018-2019.

Reijo Puranen syntyi Lapissa ja muutti Pellosta Hyvinkäälle 1980-luvun alussa. Hänellä on asunto ja työhuone sekä Hyvinkäällä että Pellossa, jossa hän on järjestänyt kesänäyttelyä ARTakatie Pello vuodesta 2017.

Ympäristötaide on kuvataiteen lisäksi Puraselle hyvin tärkeä taidemuoto. Hän on osallistunut ympäristötaidenäyttelyihin eripuolilla Suomea sekä Virossa. Hyvinkään Palopurolla sijaitsevan Pakas Taidepolun toteutukseen hän on osallistunut alusta asti.

Puranen on jäsen Hyvinkään Taiteilijaseurassa, Lapin Taiteilijaseurassa, Muu ry:ssä, Suomen Taidegraafikot ry:ssä ja erilaisissa taiteilijaryhmissä.

Mauri Laakkonen aloitti runojen parissa vuonna 2014, jäätyään eläkkeelle työuralta, johon sisältyi työ-ja opetustehtäviä markkinointiviestinnän ja viestinnän parissa.
Hän on julkaissut parikymmentä runoteosta, joista kolme kalajokilaakson murteella.
Mauri Laakkonen

Mauri Laakkonen

Mauri Laakkonen on syntynyt 1950 Kalajoella, josta muutti Hyvinkään maalaiskuntaan vuonna 1961 ja Hyvinkäälle 1965. Nykyään hän asuu Hausjärvellä.
Laakkonen on harrastajataiteilija, -runoilija ja neulevaari, jonka runoilijuus alkoi vuonna 2014 Riihimäen kansalaisopistossa.
Mauri-vaarin runokisa ja Paras juttu sattaan vuoteen -kirjoituskilpailu järjestettiin Alavieskassa vuosina 2015 ja 2017.

Reijo Puranen

Reijo Puranen

Reijo Puranen on syntynyt vuonna 1956 Pellossa, josta hän muutti Hyvinkäälle vuonna 1981. Hänellä on työhuone Pellossa ja Hyvinkäällä.
Vuodesta 2017 hän on järjestänyt kotiseudullaan Pellossa kesänäyttelyn, ARTakatie Pello, johon hän on kutsunut taiteilijoita ympäri Suomen.
Hyvinkään Palopurolla on järjestetty Palas Taidepolku on ollut Puraselle tärkeä ympäristötaidekohde jo neljäntoista vuoden ajan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.