Kyseenalaista se! Kuinka lopettaa syyllisyydentunne ja jumissa oleminen

Kyseenalaista se! Kuinka lopettaa syyllisyydentunne ja jumissa oleminen

Tiina Sorsamäki

ePUB

9,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528035121

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
UUDENLAISIA KYSYMYKSIÄ SINULLE, JOKA TUNNET OLEVASI JUMISSA TAI KIINNI SYYLLISYYDESSÄ TAI HÄPEÄSSÄ

Haluaisitko jo siirtyä elämässäsi eteenpäin ja alkaa tehdä jotain toisin kuin ennen, mutta löydätkin itsesi samasta tilasta tai tilanteesta kerta toisensa jälkeen? Tämän e-kirjan sisältämä kysymyssarja auttaa sinua näkemään jumissa olemisen aivan uudessa valossa. Kysymyksiin vastaaminen auttaa sinua ymmärtämään, miksi tunnet olevasi jumissa ja mitä sellainen tila oikeasti tarkoittaa. Ehkä se ei olekaan niin huono paikka olla? Kysymykset myös opastavat sinua, kuinka kiertää tuo tila ja houkutella itsesi jälleen tekemään asioita.

Vai etkö pysty siirtymään elämässäsi eteenpäin, koska sinua sitoo syyllisyys ja häpeä? Tässä e-kirjassa tutkimme myös sellaisia perustavanlaatuisia käsitteitä kuten vastuu, osallisuus ja kontrolli sekä sitä, kuinka nuo käsitteet on mahdollista määritellä uudelleen. Teemme sen vastaamalla kysymyksiin, jotka johdattavat sinua uudistamaan ajatteluasi ja tapaasi määritellä asioita. Sinun on sen jälkeen helpompi kohdata ja käsitellä syyllisyyttä ja häpeää sekä saavuttaa tila, jossa todellinen muutos on mahdollinen.
Tiina Sorsamäki

Tiina Sorsamäki

ChoosingYourWay on oman tiesi kulkemista kohti henkilökohtaista Oivaltamisen tilaasi. Se on tila, jossa alat yhä enemmän olla omassa Minä Olen Tässä ja Nyt -läsnäolossasi, mikä käytännössä tarkoittaa, että uskallat kaikessa rauhassa olla omissa nahoissasi ja omassa elämässäsi ja ottaa elämän vastaan sellaisena, kuin se sillä hetkellä näyttäytyy. Tuo läsnäolon tila sitten puolestaan mahdollistaa sen, että alat kokea asioita yhä enemmän oman rajoittavan mielesi ulkopuolelta ja siten nähdä elämässäsi potentiaaleja, jotka aiemmin kenties ovat olleet näkymättömissä. Tuosta Minä Olen Tässä ja Nyt -tilasta kaikki todelliset, usein jopa maagiset, ratkaisut kumpuavat.

Palveluni voisi määritellä henkiseksi valmennukseksi. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että kyseenalaistamme sinua rajoittavien ajatusten ja uskomusten paikkaansapitävyyttä ja löydämme niiden rinnalle uusia käsityksiä, jotka auttavat sinua näkemään elämäsi ja todellisuuden kokonaan uudella tavalla.

Aina on olemassa toinenkin näkökulma ja todellisuus.

www.choosingyourway.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.