BoD Kirjakauppa – Lasten- ja nuortenkirjat

Lukemista pienille lukijoille

Lasten- ja nuortenkirjat

Hyvät lasten- ja nuortenkirjat saattavat nuorta lukijaa matkalla aikuisuuteen. Varhaiset lukukokemukset auttavat hahmottamaan ja ymmärtämään ympäröivää maailmaa lapsentasoisesti. Ensimmäisten seikkailukertomusten parissa lapset oppivat lukemaan ja kirjoittamaan. Kirjojen sankareista he löytävät uusia ystäviä, jotka seuraavat heidän rinnallaan vuosien ajan. Teini-ikäiset voivat löytää nuortenkirjoista apua ja tukea haastavissa elämäntilanteissa tai kohdatessaan surua tai ongelmia, kuten esimerkiksi ensimmäinen sydänsuru, kiusaaminen tai epävarmuus. Kirjat ovat seuranamme kasvun varrella vauvasta taaperoon ja ekaluokkalaisesta teiniin.

 1. Valkoinen kummeli kertomuksia niemestä
  Eeva Hämäläinen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 26.07.2015
  4,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 2. KASKU SATUJA Huumori
  Kalle Heino
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 12.05.2015
  2,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 3. HOPEN KYYDISSÄ 1 LEENA MÄKI-HAAPOJA
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 21.07.2015
  9,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 4. Suosittu
  Lasten jännittävä metsämatka Keijo Välske
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 21.06.2015
  4,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 5. Joulupukin synty Anne Lampinen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 24.09.2015
  20,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 6. The Birth of Father Christmas Anne Lampinen , Communcations Oy Polarstar (Ed.)
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 04.10.2015
  20,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 7. Williamin seikkailut: Osa I ja II Joni Tuomainen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 27.10.2015
  0,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 8. Learn numbers 1-10 with sea life - for Kids Anu-Susanna Suonkoski
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 28.11.2015
  1,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 9. Opettele numerot 1-10 hassujen meren asukkien kanssa Anu-Susanna Suonkoski
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 28.11.2015
  1,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 10. Maailman paras päiväkerho Ensimmäinen päivä
  M.S. Borg
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 21.12.2015
  2,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

Maailma avautuu lastenkirjojen avulla

Hyvät lasten- ja nuortenkirjat saattavat nuorta lukijaa matkalla aikuisuuteen. Jo vauvoille ja pienille lapsille kannattaa lukea ääneen. Kuvakirjat, tarinat, lorut ja sadut auttavat hahmottamaan ja ymmärtämään maailmaa ja kasvattavat lapsen sanavarastoa. Lasten lukukirjat välittävät myös arvoja kuten ystävyys, yhteenkuuluvuus ja rohkeus. Kun lapsi alkaa itse lukea, tukevat lastenkirjat lukemista. Helppolukuiset ensilukukirjat tukevat lapsen lukemista, usein kuvitus tukee luetun ymmärtämistä. Lukutaidon kehittyessä erilaiset seikkailukertomukset, etsivätarinat, tarinat ystävyydestä ja monet muut kirjat kiehtovat nuorta lukijaa.

Jännittäviä seikkailuja ja mielikuvituksen lentoa

Lapsuudessa mielikuvituksella ei ole rajoja. Lastenkirjat antavat erinomaisen mahdollisuuden sukeltaa ennestään tuntemattomiin maailmoihin. Nuori lukija voi kohdata niin noitia, keijuja, peikkoja, kääpiöitä, taikureita kun yksisarvisia tai lohikäärmeitä. Satuhahmot kiehtovat ja kiinnostavat lapsia. He eläytyvät jännittäviin kertomuksiin ja nauttivat tarinoista, joissa hyvä voittaa pahan. Myös hauskat ja humoristiset kirjat ovat erinomaista luettavaa, hassut tarinat voivat kirvoittaa naurut myös lapselle lukevalle vanhemmalle ja mikä on hauskempaa kuin yhteinen nauru. Mitä vanhemmaksi lapset kasvavat, sitä monitasoisemmiksi tarinat muuttuvat. Lastenkirjat auttavat myös vaikeissa tai uusissa elämäntilanteissa, joita lapsi kohtaa elämänsä aikana.

Teini-ikäisen ongelmat

Nuortenkirjojen sankarit kamppailevat samojen haasteiden ja ongelmien kanssa kuin lukijansa. Teini-ikäistä lukijaa kiinnostavat enemmän tarinat ensirakkaudesta ja ensisuudelmasta kuin peikoista ja keijuista. Nuorisokirjallisuudessa käsitellään lukijoille ajankohtaisia teemoja kuten ensirakkaus, ystävyys, erimielisyydet vanhempien kanssa tai epävarmuus omasta itsestä. Nuorisokirjallisuus voi tarjota tukea ja apua nuorelle lukijalleen matkalla aikuisuuteen.

Huvia ja hyötyä pienille ja isommille

Lapset ovat aina kiinnostuneet oppimaan uutta ja lasten- ja nuorten tietokirjat ovat oivallinen tapa ruokkia tiedonnälkäistä jälkikasvua. Olipa kyseessä sitten ympäristö, maantiede, luonto, historia, musiikki, urheilu, lapsille suunnatut tietokirjat tarjoavat tietoa sopivassa ja lapsen kehitystason mukaisessa mittakaavassa. p>

BoD:n kirjakaupasta löydät uusia ja mielenkiintoisia lasten- ja nuortenkirjoja. Mielenkiintoiset tietokirjat lasten tiedonjanoon, hauskat lorut ja runot pienimmille, sadut ja tarinat niin satuolennoista kuin lapsen elämää sivuavista teemoista – kirjakaupastamme löytyy luettavaa jokaiselle!