Pikku-Pekka suunnittelee auton
Suosittu

Pikku-Pekka suunnittelee auton

Jukka Keränen

ePDF

60,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528099024

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.10.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Haluatko tietää, kuinka auto suunnitellaan? Lähde Pikku-Pekan mukaan ja tutustu autosuunnittelun saloihin hauskan ja vaiherikkaan juonen saattelemana. Kaiken keskipisteenä on Pikku-Pekka, jonka unelma omasta autosta lähtee toteutumaan, kun kesätyöt Uudenkaupungin autotehtaan tuotekehitysosastolla alkavat. Suunnittelutyössä auttavat työkaverit ja kirjaston hyllyn alta löytyvä huippusalainen opus. Tarina huipentuu Uudenkaupungin autonäyttelyyn, jossa esitellään uusi konseptiauto nimeltään Jolly Jump. Onko sen keulassa leveä hymy ja katossa lippa kuin lippalakissa konsanaan. Näin Pikku-Pekka oli alun perin suunnitellut.

Kirja soveltuu kaiken ikäisille. Se sisältää paljon kuvia, joiden avulla nuorempien lukijoiden kiinnostus pysyy yllä. Runsaasti tietoa ja askelmerkit oman auton suunnitteluun on tarjolla varttuneemmille lukijoille ja ennen kaikkea niille, joita auton suunnitteluun liittyvä työ kiinnostaa. Kirja sisältää sekä väri- että mustavalkokuvia.
Jukka Keränen

Jukka Keränen

Jukka Keränen on Kajaanissa syntynyt, Rovaniemellä asuva, vuonna 1983 syntynyt, perheenisä. Hän on harrastanut kirjoittamista vuodesta 2014 lähtien. Töissä hän on ollut muun muassa Uudenkaupungin autotehtaan ja Rovaniemellä kelkkatehtaan tuotekehitysosastoilla. Monet Keräsen tarinat sisältävät töiden kautta oppimiaan asioita. Menopelien lisäksi Jukka kirjoittaa muun muassa luontoaiheisia tarinoita.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite