Luulosairas vuokraisäntä

Luulosairas vuokraisäntä

kokemuspohjainen tositarina

Anneli Poutiainen

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

243,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528000365

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.03.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja käsittelee luulosairauden (hypokondrian) vaikutusta ihmisten arkielämään. Aihetta käsitellään luulosairaan vierellä elävän näkökulmasta, vaikka päähenkilö onkin sairauden kourissa kamppaileva vuokraisäntä. Kirja perustuu tositapahtumiin ja kuvailee runsain dialogein, miten vakavasta sairaudesta on kysymys.

Luulosairas vuokraisäntä -kirja on suunnattu luulosairaan läheisille, ystäville, lääkäreille, hypokondriaa sairastaville sekä myös kaikille, jotka haluavat tutustua tähän jopa tabuna pidettyyn psyykkiseen sairauteen.

Nykyaikana medioissa kehotetaan tarkkailemaan ja mittaamaan itseään, eikä oteta huomioon, että joillekin ihmisille tämä saattaa aiheuttaa sairauksien pelkoa.
Anneli Poutiainen

Anneli Poutiainen

Luulosairas vuokraisäntä on helsinkiläisen eläkkeellä olevan opettajan kolmas kirja. Aiemmat hänen kirjoittamansa kirjat ovat Rulettipäiväkirja (vuonna 2008, Nemo) sekä Suomalaista kotouttamista (BoD).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite