Minä Sotamies Rufus

Minä Sotamies Rufus

Tomi Peltoniemi

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

3,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528067924

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.01.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Minä Sotamies Rufus on ainutlaatuinen historiallinen romaani Rooman kulta-ajan vaiheilta, keisari Tiituksen ajoilta. Se kertoo jännittävän elämäntarinan eräästä Rooman sivukujalle hylätystä pienestä lapsesta, joka tulee muuan hyväntahtoisen leskirouvan pelastamaksi v. 74 jkr.
Kirjassa seurataan hänen varttumistaan ja niitä uskomattomia käänteitä, jotka liittyvät hänen tuntemattomaan alkuperäänsä. Kirjan sivuilla näyttäytyy antiikin Rooma kaikessa loistossaan ja kurjuudessaan, ja tarina kuljettaa lukijaa myös Adrian lahdelle armeijan rahtialukseen sekä Välimeren ja Kreikan saaristoon.
Mittava historiallinen perehtyminen tehtiin kirjaa kirjoittaessa, ja sen voi tuntea teoksen jokaisella sivulla autenttisuuden kokemuksena; ikään kuin kirjoittaja olisi oikeasti ollut paikalla - ehkä hän olikin?
Kirjan uskomattomat vaiheet johtavat lukijan lopulta Egyptiin, jonne päähenkilö vanhuudessaan päätyy.
Kerronnassa pyritään siihen, että mennyt maailma herää eloon ja ikivanha etelätuuli puhaltaa iholle ja kadonneet maut herahtavat kielelle. Muinaisen Caput Mundin loisto taiotaan häikäisemään aistejamme.
Päähenkilö Rufuksen orpouden kautta etsitään myös vastauksia suuriin kysymyksiin elämän tarkoituksesta ja siitä, mihin olemme matkalla.
Tomi Peltoniemi

Tomi Peltoniemi

Kirja on esikoisteos, jonka kirjoittaja on kokkolalainen Tomi Peltoniemi. Peltoniemi on 56 vuotias seitsenlapsisen perheen isä ja kahden lapsen isoisä. Hän on koulutukseltaan Yo-laskenta -merkonomi ja on ollut naimisissa kuvataiteilija Maria Peltoniemen kanssa vuodesta 1995.
Eräänä syksyisenä päivänä vuonna 2016 Tomi sai saunassa istuessaan ajatuksen; olisiko mahdollista yhtäkkiä kirjoittaa romaani? Kukapa sitä estäisi? Miksi en voisi olla kirjailija?
Siitä lähti liikkeelle prosessi, jonka lopputulos ilmestyy myyntiin 16.01.2023 nimikkeellä: "Minä Sotamies Rufus".
Tuon prosessin jännittävin tunnuspiirre oli, että kirjoitustyö aloitettiin nollasta ilman mitään etukäteissuunnittelua. Näytölle kirjoitettiin sanat: "Kuinka kaunis onkaan ilta etelän hehkuvan taivaan alla..." ja sen jälkeen kirjan sivuille alkoi ilmestyä ajanjaksoja, hahmoja ja tapahtumia kuin omasta tahdostaan. Prosessin myötä alkoi myös tutustuminen antiikin Roomaan. Yhtäkkiä tarina oli saanut sielun ja suunnan. Tomin elämäntilanne salli käyttää aikaa kirjoitustyöhön, ja niin sivuja alkoi kertyä tasaiseen tahtiin, ja trilogian Osa I on nyt valmis.
Kirja valmistuu niin, että e-kirjaa voi ostaa 16.01.2023 lähtien.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite