Mökkihöperö

Mökkihöperö

Pekka Lempiäinen

Romaanit & novellit

ePUB

284,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528033790

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.05.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vapaaehtoisessa koronakaranteenissa elänyt vanhahko mies uskaltautuu viimein ulos. Hän päätyy niitylle, näkee siellä haukan ja oravan taistelevan elämästä ja kuolemasta. Tuo tekee mieheen vahvan vaikutuksen. Hän päättää viettää samaisella niityllä koko kesän.
Alusta alkaen miestä vaivaa tunne, että joku tarkkailee häntä. Ei siitä pääse selvyyteen, onko tarkkailija ihminen vai eläin vai jokin muu.
Kesän aikana luonto tulee tutuksi. Luontoa seuratessa mies on viimein tajuavinaan jotain siitä, missä hän on koko ikänsä elänyt ja keiden kaikkien kanssa.
Niityllä mies tapaa muutamia ihmisiä ja eläimiä. Lopulta hän tapaa myös tarkkailijansa silmästä silmään. Tapaaminen ei suju miehen toivomalla tavalla.

Mökkihöperö on tarina vanhasta miehestä ja nuoresta mielikuvituksesta.
Pekka Lempiäinen

Pekka Lempiäinen

Pekka Lempiäinen (s.1954) on urallaan kirjoittanut 16 kirjaa. Ura käynnistyi 90-luvun lamavuosina, omien sanojen mukaan siksi, kun ei muutakaan virkaa silloin saanut.

Vuonna 2016 Pekka Lempiäinen voitti Möllärimestari -tittelin.

Pekka Lempiäinen pureutuu teoksissaan elämän pieniin perusasioihin. Kirjailijan tuotannossa huumori, joskus vähän ilkeäkin, on alati läsnä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite