Moldovalainen pajatso

Moldovalainen pajatso

Pimeän rahan hämärät polut

Markku Pietikäinen

Kovakantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789528035688

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Toimittaja Anna Soldan seuraa uteliaana venäläisten liikemiesten retkeilyä Helsingin ja Espoon rannoilla. Erityisesti häntä kiinnostaa liikemiesten vieras, moldovalainen miljardööri Leon Edel, joka on tunnettu toimija harmaan talouden seurapiireissä.

Monitoimimies Matts Söderberg on myös lukenut iltapäivälehden uutisen varakkaista veneilijöistä ja on varma, että nämä ovat tulleet kampittamaan hänen hankettaan rakentaa meritunneli Tallinnasta Helsinkiin. Talousrikoksia tutkiva komisariokin kiinnostuu asiasta. Hän saa kuulla virolaiselta kollegaltaan vilkkaasta liikehdinnästä kilpailevien tunnelisuunnitelmien ympärillä.

Pian alkaa monelta suunnalta tihkua tietoja valtavista rakennusurakoista, joilla on yksi yhteinen piirre: rahaa liikkuu runsain mitoin, mutta mitään konkreettista ei näytä syntyvän. Anna Soldan kollegoineen ja Europolin talousrikosryhmä alkavat tutkia tätä ilmiötä tiiviisti.

Samaan aikaan talouskähmijöiden salaperäinen kummisetä kutoo verkkoaan, jolla hän aikoo kalastella bisneskumppaniensa apajilta satojen miljoonien saaliin.
Markku Pietikäinen

Markku Pietikäinen

Markku Pietikäinen (s. 1948) on kirjoittanut useita nuorten jännityskertomuksia, joista ensimmäinen Painajainen leirikoulussa sai toisen palkinnon Kouvolan dekkaripäivien nuorisokirjakilpailussa vuonna 2007. Sittemmin hän on julkaissut aikuisille suunnatut romaanit Kellari, Ystäväni Rosa ja Maan nielemät.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite