Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen

Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen

Opetuskokonaisuuksia yläkouluun ja lukioon

Maiju Tuomisto, Anu Hopia, Maija Aksela

Osa 1 tästä sarjasta

Rengaskirja

180 sivua

ISBN-13: 9789526649993

Kustantaja: e-Oppi Oy

Julkaistu: 04.04.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
35,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
KEMIAA KEITTIÖÖN JA KEITTIÖTÄ KEMIAAN!

Ruoka kiinnostaa kaikkia, mutta mitä kaikkea ruoanlaiton taustalta paljastuu?

Miten se voi innostaa oppilaita ymmärtämään arkipäivän ilmiöitä ja opiskelemaan mielekkäästi luonnontieteitä?

Ruokaan ja ruoanlaittoon liittyvät ilmiöt antavat mahdollisuuden lähestyä luonnontieteitä arkipäivän elämysten ja kokemusten pohjalta. Uusi Molekyyligastronomiaa kemiaan ja kotitalouteen -kirja sukeltaa keittiön kemiaan ja rohkaisee tutustumaan luonnontieteisiin arkipäivän ilmiöiden kautta.

Kirja on tuotettu yhteisöllisesti opettajien kanssa osana Helsingin yliopiston Luma-keskuksen täydennyskoulutusta. Kirjoittajat ovat aiheesta innostuneita kemian ja kotitalouden opettajia. Teoksen toimittajat ovat tunnettuja alan tutkijoita
Maiju Tuomisto

Maiju Tuomisto

Maiju Tuomisto on kemian ja kotitalouden opettaja ja tutkija Helsingin yliopistosta.

Anu Hopia

Anu Hopia

Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistosta. Anu on Suomen johtava molekyyligastronomian asiantuntija.

Maija Aksela

Maija Aksela

Maija Aksela is a Professor and the Research Director of the Unit of Chemistry Teacher Education, Department of Chemistry, University of Helsinki. She is also the Director of the LUMA (STEM) Centre
of Finland and the LUMA Centre in the University of Helsinki.
Maija has over 30 years' experience of chemistry education.
She has published over 330 papers in the field.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.