Murmelin söpöt shortsit - Oscar et Amélie à l'école

Murmelin söpöt shortsit - Oscar et Amélie à l'école

Makupaloja ranskan kielestä ja kulttuurista koulussa

Taina Järvi

Oppiminen & kielet

ePUB

722,7 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528078289

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.06.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja soveltuu niin varhennettuun kuin myöhäiseenkin ranskan oppimiseen ja koulumaailmaan tutustumiseen tai sen muistelemiseen. Tämä on kurkistus kouluvuoteen murmelin ja jänön seurassa. Mukavia hetkiä ystävän kanssa ja makupaloja luokan arjesta ja juhlasta, ranskan kieltä ja kulttuuria tutuissa tilanteissa koulussa ja sen lähiympäristössä. Tämä on kirja ystävyydestä, tunteista, itsetunnosta ja hyväksynnästä. Huomioitavaa on, että kirjassa ei ole sanatarkkoja käännöksiä, vaan teksti perustuu oivaltamisen iloon, kuten vieraskielinen opetuskin.
Taina Järvi

Taina Järvi

Luokanopettaja, ranskan opettaja ja erityisopettaja Taina Järvi on opettanut turkulaisessa alakoulussa ranskan kieliluokalla parikymmentä vuotta. Opetuskielinä on käytetty sekä ranskaa että suomea. Kielenopetusideologia on ollut toiminnallisuus ja tekemällä oppiminen. Vieras kieli toimii oppimisen välineenä. Kirjan sisältö koostuu omakohtaisista opetuskokemuksista ja -muistoista tältä opetusajalta. Kirja on tavallaan tilinpäätös uran muutoskohdassa ja osoitus tehokkaasta, varhaisesta vieraan kielen opetuksesta, jota soisi laajennettavan kaikkeen kielenopetukseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite