Näen sinut
Suosittu

Näen sinut

Opas lapsen sukupuolen moninaisuuteen

Anu-Maija Kärjä

Elämäntaito & käytännön oppaat

Kovakantinen

68 sivua

ISBN-13: 9789528046912

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.07.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
28,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lapsen sukupuoli-identiteetti on aina yksilöllinen kokemus, eivätkä kaikki tunnista itseään siitä sukupuolesta, johon he ovat syntyneet. Mitä sitten, jos poika tahtookin pukea ylleen prinsessamekon ja toivoo kutsuttavan itseään tyttönimellä? Entä kuinka toimia, kun tytär ilmoittaa yllättäen toivovansa itselleen pippeliä? Vanhempien näkökulmasta tilanne voi olla yllättävä ja haastava, sillä yhteiskuntamme pyrkii jaottelemaan meidät edelleen siihen sukupuolilokeroon, johon meidän katsotaan syntyneen.

Kirja on opas lapsen sukupuolen moninaisuuteen ja siinä kuuluu vahvasti vanhempien kokemuksen ääni. Se sisältää yhdeksän tarinaa vanhempien näkökulmasta kerrottuna sekä kaksi asiantuntijapuheenvuoroa, jotka avaavat sukupuolen moninaisuutta ammatillisesta näkökulmasta. Arjessa iskunvaimentajana toimivan vanhemman rooli on lopulta selkeä: tukea ja rakastaa lasta juuri sellaisena kuin hän on.
Anu-Maija Kärjä

Anu-Maija Kärjä

Anu-Maija Kärjä on viestinnän moniottelija: terveystoimittaja, tarinankertoja, juontaja ja kuvaaja. Tällä hetkellä hän työskentelee viestintäasiantuntijana julkisella sektorilla. Ennen nykyiseen työhönsä siirtymistä Kärjä on toiminut freelance-journalistina, ja tehnyt pitkään toimittajan töitä Yleisradiossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite