Neodym

Neodym

Stig Granfors, Marcus Granfors

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

1,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528022800

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.04.2020

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Neodym, den sällsynta metallen på planeten med samma namn, är eftertraktad. Inte bara på Jorden men också av de grymma pirater som korsar universum i sin skoningslösa jakt på byte. De har dessutom fått reda på kolonins välbevarade hemlighet. Den lilla kolonin på Neodym angrips och de överlevande rymmer ut i ödemarken och vidare in i djungeln. En av dem gömmer sig på planetens mörka baksida, där han får hjälp från oväntat håll. En hänsynslös kamp om planetens herravälde vidtar.
Första boken om rymdresenärerna Pyrrus och Kerk, vilkas motto är 'Det kommer att bli bättre'.
Stig Granfors

Stig Granfors

Stig Granfors har gett ut faktaböcker om människans forntida och nutida mysterier, framtidsskildringen Liv, spänningsromanerna Glimt av hopp, Skärseld och Strid, äventyrsromanen Botnia, science fiction romanen Varningen och framtids/spänningsromanen Hotet (2019). Historiska gåtor (2019) presenterar forntida gåtor i ljuset av gamla myter och skapelselegender och Biologiska gåtor (2019) beskriver livets och universums mysterier.
Science fiction romanen Neodym - Pyrrus och Kerk 1 (2020) har skrivits tillsammans med sonen Marcus Granfors.
Det är första gången far och son slår ihop sig för att skriva en episk science fiction äventyrsromanserie på tio böcker om rymdfararna Pyrrus och Kerk. Böckerna utkommer åren 2020-2023.

Marcus Granfors

Marcus Granfors

Marcus Granfors arbetar på bibliotek i Helsingfors, Finland och studerar. Det är första gången far och son slår ihop sig för att skriva en episk science fiction äventyrsromanserie på tio böcker om rymdfararna Pyrrus och Kerk. Första boken i serien heter Neodym - Pyrrus och Kerk 1 (2020). De följande delarna utkommer åren 2020-2023.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.