Omenapuun suojassa
Uutuus

Omenapuun suojassa

Runoja ja Novelleja

Arto Koivumäki

Kovakantinen

98 sivua

ISBN-13: 9789528024699

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Omenapuun suojassa on kokoelma Runoja ja Novelleja, jotka Arto Koivumäki on kirjoittanut luovan kirjoittamisen kurssin tehtävinä. Tehtävissä on luotu vuoropuheluita ja henkilöhahmoja. Toisaalla pyritty välttämään itsestään selvyyksiä tai kuluneita sanontoja. Runoissa maailmaa tarkkaillaan luonnon ja eläinten välityksellä. Novellit vievät sinut nuoruuden ihmissuhteisiin, metsään joulukuusia katselemaan tai biokemiallisia aseita piilottamaan. Osansa saa kummallakin puolella myös murteet.

Proosaa ja lyriikkaa samassa kirjassa on kuin puutarhaan istutettu omenapuu, joka alkaisikin yhtäkkiä kasvattamaan omenoiden lisäksi myös kirsikoita.
Arto Koivumäki

Arto Koivumäki

Arto Koivumäki s. 1970 on jämsäläinen uutuuskirjailija. Hän on tehnyt työuransa poliisina, eikä kirjoittaminen ole kuulunut työn lisäksi arkeen. Mutta suunnitelmat muuttuvat. Koivumäki otti osaa työväenopiston luovan kirjoittamisen kurssiin ja kynä tuntui kulkevan sujuvasti. Hän sai päähänsä idean kirjan julkaisusta 50 vuotiaana. Ja arvatkaa mitä? Se päivä on tänään!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.