Keto by Lotta

Keto by Lotta

Ruokamatka keto-maailmaan

Ann-Charlotte Grönlund

ePUB

20,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528098843

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.09.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oletko päättänyt siirtyä uuteen elämäntapaan ja haluat kokeilla ketogeenistä ruokavaliota? Mutta miten pääset alkuun ja mitä voit syödä?

Mieheni ja minä olemme muuttaneet ruokavaliomme täysin ja viime vuosina olemme syöneet ainoastaan keto-ystävällisesti.

Olen kehittänyt uusia ruokaohjeita, jotka olen kerännyt tähän keittokirjaan ja jotka toivottavasti myös innostavat sinua kokeilemaan ketogeenistä elämäntapaa.

Kaikkien parhaiden ketoreseptieni lisäksi saat myös vinkkejä siitä, mitä vähähiilihydraattisia raaka-aineita on hyvä olla ruokakomerossa ja jääkaapissa.
Ann-Charlotte Grönlund

Ann-Charlotte Grönlund

Olen 55-vuotias kolmen lapsen äiti, jolla on ollut monta rautaa tulessa koko elämäni ajan sekä yksityisesti että ammatillisesti.
Pidän korkeasta temposta elämässä, mutta liikunta ja säännölliset ruokailutottumukset ovat valitettavasti jääneet ilman huomiota. Tämä puolestaan on johtanut lihavuuteen ja huonoon kuntoon.
Olen monta kertaa yrittänyt murtaa negatiivisen suuntauksen ja myös onnistunut monta kertaa, mutta valitettavasti yleensä palannut vanhoihin tapoihin.

Mutta kun aloin noudattaa ketogeenistä ruokavaliota vuonna 2019, elämäni on muuttunut positiivisesti monilla eri tasoilla. Olemme mieheni kanssa molemmat pudottaneet painoa 40 kg ja säilyttäneet uuden painon.

Syön terveellisesti ja liikun säännöllisesti. Kiinnostukseni terveelliseen ruokavalioon on saanut minut tutustumaan luontoon, ja sienien sekä marjojen poiminnasta on tullut uusi harrastus.

Jos minä olen pystynyt muuttamaan elämäntapojani ja rikkomaan huonoja ruokatottumuksiani, niin sinäkin pystyt. Siksi haluan jakaa kokemukseni ja parhaat ruokaohjeet tässä kirjassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.