Paras syysloma ikinä
Uutuus

Paras syysloma ikinä

Merina Halkola

Kovakantinen

192 sivua

ISBN-13: 9789528050193

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.01.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,10 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Syysloma on vihdoin alkanut ja kesä on jäänyt taakse. Vanamo on hyvin onnellinen siitä, että hänestä ja Paulista on lähes kuluneen vuoden aikana tullut entistäkin läheisempiä. Nyt hän matkustaa Ilonan, Rosandan ja tämän perheen kanssa takaisin Inariin mökille, josta kaikki oli saanut alkunsa.

Mutta kaikki ei sujukaan ihan niin kuin Vanamo oli suunnitellut, sillä jo heti ensimmäisillä saariretkillä kuvioihin astuu Paulin tuttavuus Petra. Monta kysymystä herää Vanamon mieleen. Kuka Petra on? Kauanko he ovat tunteneet? Ja välittääkö Pauli sittenkään tosissaan Vanamosta?

Pian he kuulevat Petralta eräästä hyvin erikoisesta miehestä, joka asuu keskellä metsää, ei näyttäydy kovin usein kylällä ja kaiken lisäksi säikyttelee ja uhkailee lapsia ja muita ihmisiä. Aluksi koko tarina kuulostaa Vanamon mielestä täysin keksityltä, mutta pian heille selviää pitävätkö Petran sanat paikkaansa.
Merina Halkola

Merina Halkola

Kirjailija on 20-vuotias nuori Tampereelta. Hän aloitti lyhyempien tarinoiden kirjoittamisella jo 9-vuotiaana. Tarinoita on syntynyt yhteensä jo useita satoja sivuja. Tähän mennessä on ilmestynyt yhteensä kuusi kirjaa ja ne jakaantuvat kahteen eri kirjasarjaan, joista toinen on Loma-sarja ja toinen Kolmen vuoden kuluttua-sarja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite