Pettäjäloukku

Pettäjäloukku

Saara Tani

ePUB

226,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014973

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pettäjäloukku on sekä naurettava että synkkä tarina kolmekymppisestä Hennasta, joka petettynä, pettyneenä sekä kostonhaluisena päättää aloittaa kaksoiselämän pettäviä miehiä pyydystelevänä supernaisena. Henna, joka käyttää peitenimeä Niina, on saanut tarpeekseen pettäjämiehistä jokaisella mahdollisella tavalla. Hän on eronnut pettäjäavomiehestään, ja astuttuaan monen vuoden tauon jälkeen sinkkujen seurustelumaailmaan hän järkyttyy suuresta määrästä parisuhteessa olevia miehiä, jotka tekeytyvät sinkuiksi ja etsivät salaa seuraa työmatkoillaan ja lounastauoillaan vaimojensa pahaa aavistamatta.

Tämän seurauksena Henna perustaa projektin itselleen, Pettäjäloukun, jonka tarkoituksena on pyydystää pettäjämiehet itse teossa, paljastaa heidät puolisoilleen ja näin ollen antaa puolisoille takaisin valta päättää tulevaisuudestaan itse. Hennan projekti lähtee silti hyvin pian lapasesta, sillä onhan muiden elämiin sekaantumisessa aina omat riskinsä ja seuraamuksensa.

Mutta mikä on hänen projektinsa syvempi tarkoitus? Ja mitä tapahtuu, kun Henna rakastuu kesken peitehommien?
Saara Tani

Saara Tani

Saara Tani on valtiotieteiden maisteri, joka on kiinnostunut laajasti yhteiskunnasta, ihmisistä, suhteista, tunteista ja herkkyydestä, sekä sukupuolten tasa-arvosta.

Kirjaillaan-Instagram

joulukuuta 2020

Saara Tanin Pettäjäloukku vie mukanaan petetyn ja hieman katkeroituneen kolmekymppisen naisen maailmaan huumorin avulla. (...) Kirjan loppuratkaisu oli osaksi ennalta-arvattava, mutta se myös yllätti ja ilahdutti positiivisesti.
Pettäjäloukun idea on mielenkiintoinen ja hauska, enkä ole tämänkaltaiseen romaaniin törmännyt.

Saara Tanilla on mukaansatempaava kirjoitustyyli. Pettäjäloukun parissa viihtyy vallan mainiosti!

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.