Pieni valon kirja

Pieni valon kirja

Marlene Valo

Elämäntaito & käytännön oppaat

Kovakantinen

64 sivua

ISBN-13: 9789528043911

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.07.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
17,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pieni valon kirja on koottu Marlene Valon mm. facebook-sivulla ja ryhmissä kirjoittamista mietelauseista, jotka liittyvät henkiseen kasvuun ja tietoisuuden kehityksen eri teemoihin. Pyyntö kirjan julkaisemisesta tuli Valoa jo useiden vuosien ajan uskollisesti seuranneilta lukijoilta ja kurssilaisilta.

Mietelauseissa korostuu elämän tarkoituksellisuus ja meistä kaikista löytyvä sisäinen tieto ja valo, joka ohjaa toimintaamme, jos annamme sille mahdollisuuden. Se helpottaa arjen haasteiden kohtaamista ja auttaa meitä hyväksymään itsemme, ympäristömme ja elämäntapahtumat uudesta näkökulmasta. Näin voimme saavuttaa tasapainoisen ja luottavaisen otteen elämään.

Kirjaan on kiteytetty keskeiset teemat: Ajatusten energiallinen vaikutus kaikkeen. Elämän vaikeudet oppimisen karmallisesta näkökulmasta. Elämän suurimman haasteen eli luopumisen kohtaaminen. Hyväksymisen syvällinen merkitys henkiselle kehittymiselle. Oman valinnan vapaus kaiken perustana. Sisäinen valo ohjaajana kaikissa elämän vaiheissa helpottamassa ymmärrystämme ja tuomassa iloa meille.
Kirjassa on myös kepeä ja lapsenomaisen ilotteleva osuus vuoropuhelusta luonnon ja luonnonolentojen kanssa runomuodossa ja kunnioituksena ihanalle suomalaiselle luonnolle, joka antaa meille niin paljon voimia.

Pieni valon kirja soveltuu henkistä polkua jo opiskelleelle muistuttelemaan arjessa tärkeimmistä sydänajattelun kulmakivistä kuin myös asioista kiinnostuneille löytöretkeilijöille ja ennakkoluulottomasti maailmaa katsovalle lukijalle. Ajatelmien kytkös arjen maailmaan myös soveltuu kenelle vain, joka mietiskelee elämänsä kohtaamisia ja valintoja. Kirja toimii hyvin myös lahjakirjana.

Teos on kaikista uskonnoista ja aatesuunnista vapaa kunnioittaen jokaisen omaa sydämen valintaa.
Marlene Valo

Marlene Valo

Marlene Valo on hyvinkääläinen kirjoittaja, joka on useamman vuosikymmenen kulkenut henkistä tietoisuuspolkua.
Valo on järjestänyt henkisyysteeman etä- ja lähikursseja ja toteuttanut paljon yksilövalmennusta, kirjoittanut henkistä valmentavaa sanomaa somessa ja eri ryhmissä nimellä Valonsiipi.
Kaikki tämä hyväntekeväisyysperiaatteella.

Taustaltaan kirjoittaja on filosofian maisteri ja tehnyt uraa strategisen kehittämisen parissa. Ehkä tämäkin pitkä urakokemus osaltaan on antanut uutta risteymäkohtaa logiikkaan perustuvan fyysisen maailman ja sisäiseen harmoniaan perustuvan energiamaailman kohtaamiselle. Sillä kaikellahan on tarkoituksensa.

Pieni valon kirja on Marlene Valon kirjamuotoinen esikoisjulkaisu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite