Pimeyden sävyt

Pimeyden sävyt

Matta K.

Pehmeäkantinen

82 sivua

ISBN-13: 9789528050315

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
10,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pimeyden sävyt on rap-artisti ja tekstintekijä Matta K:n ensimmäinen runokirja ja uusi aluevaltaus. Pimeyden sävyt koostuu viidestä toisiinsa limittyvästä teemasta: Törmäys planeettaan, Aika ei armahda, Mieleni meri, Pimeys, syvä pääty ja Rakkaus, hyvä pääty.

Selkeästi jäsennetyt teemat pitävät sisällään noin 60 runoa, joissa ihminen törmää yhteiskunnan ja kulttuurin rakenteisiin ja normistoon. Sisäiset kamppailut vs. ulkoiset odotusnormit koskettavat syvään päätyyn asti.

Rakkaus, hyvä pääty tuo rankkoihin runoihin lohduttavia ja valoisampia sävyjä. Toivo elää ja se elää yhteydessä muihin ihmisiin.

Kun voimakkaasti tuntevan ihmisen maailmaa kuljetetaan oivaltavien kielikuvien ja lauseiden pyörteissä on tuloksena koskettava ja ehjä runokirja.
Pimeyden sävyt ei jätä kylmäksi, vaan kylmää.
Matta K.

Matta K.

Matta K on tunnettu rap-artisti ja tekstintekijä, joka on julkaissut useiden singlejen ohella kaksi EP-levyä ja yhden pitkän albumin. Suomi-rapin Hemingwayksikin ristityn Matta K:n rap-kappaleet ovat tekstin tykitystä ja verbaalista vyörytystä. Repertuaari kulkee kriittisistä riimeistä minuuden syövereiden kautta hengittävään rakkauteen.
Pimeyden sävyt -runokirja on ilmiselvää jatkoa rap-artistin lyriikassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite