Pohjoisen patriootit 3

Pohjoisen patriootit 3

Jussi Suomela

ePUB

430,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528077695

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pohjoisen patriootit – trilogian päätösosassa välirauha on saatu solmittua Pohjolan sekä Viidennen valtakunnan välille. Nöyryytetty suurvalta ei kuitenkaan ole tyytyväinen sovinnolliseen rinnakkaiseloon.
Se ei ole unohtanut Pohjolalle kärsimäänsä nöyryyttävää tappiota.
Valtakunnan komissaarit tekevätkin kaikkensa saadakseen voimansa takaisin lopullista välienselvittelyä varten. Yksi valtakunnan tärkeimmistä tavoitteista on lopultakin tulla energiaomavaraiseksi. Suuret ja mahtavat eivät ole riippuvaisia kenestäkään.
Viides valtakunta yrittää saada jo aikoja sitten suljetut ydinvoimalat tuottamaan uudelleen energiaa nälkäiselle valtakunnalle. Tämän mittaluokan operaatioon sen taidot eivät vain valitettavasti tahdo riittää. Pohjola on samaa mieltä ja lähettää asiantuntijatiimin auttamaan verivihollista estääkseen vääjäämättömältä vaikuttavan ydinonnettomuuden. Rautaesiripun vartijat väistyvät hetkeksi syrjään päästäen nämä harvat ja valitut kokemaan omakohtaisesti rauhan, sisaruuden sekä tasa-arvon paratiisin.
Löytävätkö he sen vai aivan jotain muuta? Se jää nähtäväksi.
Jussi Suomela

Jussi Suomela

Olen nelikymppinen, pian neljän lapsen palomiesisä Salosta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite