Poronkusema

Poronkusema

Jani Huttunen

Pehmeäkantinen

154 sivua

ISBN-13: 9789528023586

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.05.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
9,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Poronkusema on inhimillinen, henkilöitä kaunistelematon ja draamallinen kertomus hyväksymisestä, anteeksiannosta, tasa-arvosta ja kasvamisesta. Poronkusema on päähenkilön ja hänen lähipiirinsä elämänmakuinen, ei liian suolaisen siloiteltu tapahtumasarja, jossa koheltamista eikä päätä ja häntää puutu. Äidin anteeksianto ja läheisten hyväksyminen sellaisina kuin ovat. Miten lapsen kuolema voi muuttaa ja muokata perheenjäsenten ja lähipiirin tulevaisuutta. Tämä on lähtölaskenta tälle tarinalle. Tulet loikkaamaan kuin kärpänen homeiseen kattoon ja mehustelet sieltä meheviä sattumuksia kuin tirkistellen ala-asteella pukuhuoneisiiin.
Me oltiin sellainen tavallinen The Usual Suspects, niinkuin siitä Bryan Singerin ohjaamasta jenkkileffa-klassikosta. Ainoa erotus. Me ei oltu niin hyvännäköisiä.
Jani Huttunen

Jani Huttunen

UGHI! PORONKUSEMA - Poronkusema on valmis! Poronkusema on esikoiseni ja ensinäppikosketus kirjailijana. Viimeiset viilaukset ja saumakorjaukset on ommeltu yhteen ja nyt paina!kone Saksanmaalla käyntiin. Keskospolkuni ensiaskelmetrien jälkeen olen tehnyt vuosia musiikkia ja harraste-elokuvia. Näiden kokemusten innoittamana olen siirtynyt kirjoittamisen pariin. Aikaisemmat tuotokseni ovat olleet elokuvakäsikirjoituksia, joista kirjoitustyylini on hioutunut kuvaamaan ihmisiä ja tapahtumia realistisesti, aidosti omaa tyyliäni tarkasti viilaten.
Tämän kirjoittamiseen on mennyt aikaa ja sitähän meillä kaikilla on.
Yksi surullisista tapahtumista oli selkeästi lapsuuden ystävän vakava sairastuminen ja sitä pikkuhiljaa hiipinyt kuolema. Tämä kirja onkin omistettu myös hänen muistolleen. Saakuli sentään.
Tämän seuraavan rivin olenkin omistanut hänelle ja Poronkuseman jatko-osan ekaksi riviksi: Huomaat pian juosseesi vuosia pitkin eri kaupunkien katuja. Todellisuudessa kuolemasi on kävellyt vastaasi joka kulman takaa. Ei haittaa vaikka konttaat tai kaadut, koska nouset aina - pelkäämättä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.