Profeetta Muhammadin opetuksia

Profeetta Muhammadin opetuksia

Pieni suomenkielinen hadith-kokoelma

Armeliaimman Palvelija, Petra Virtanen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

3,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528057390

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä ensimmäinen suomenkielinen islamilainen
hadith-kokoelma kertoo lähteineen profeetta Muhammadin (saws) opetuksia. Teksteistä tulee ilmi, ettei islamin lähteenä olekaan vain Koraani ja sen vapaa tulkinta, joka saattaa johtaa ääripäihin, mutta tärkeänä lähteenä on myös oikea konteksti sekä profeetta Muhammadin (saws) opetukset, eli hadithit. Opetuksista hehkuu koko luomakuntaa kohtaan määrätty lempeys ja kunnioitus, hengellisyys, islaminmukaiset opetukset sekä erilaiset käytöstapoihin
liittyvät etiketit.

Alkuperäisiä kertomaketjujen sanoituksia on Koraanin ulkoa opettelun tapaan opeteltu myös ulkoa vuosien varrella, vielä tähänkin päivään saakka. Kirjoitukset eivät siis ole vain fyysisesti islamilaisissa tekteissä, mutta myös vahvasti juurtuneita ympäri maailmaa islamilaiseen ulkoa opettelun perinteeseen. Ketjut ovat säilyneet profeetan (saws) ajan muslimeiden kautta seuraaville sukupolville, jotka veivät eteenpäin hadithejä eri maihin ja välittivät myös Koraania ihmisille.
Armeliaimman Palvelija

Armeliaimman Palvelija

Suomalainen muslimikirjailija, joka on kirjoittanut islamilaisia lastenkirjoja ja kääntää nyt myös aikuisille tekstejä profeetta Muhammadin opetuksista. Kirjailijan tavoite on jakaa profeetan kauniita opetuksia ja tuoda lähteineen esille, mitä islam todellisuudessa opettaa.

Petra Virtanen

Petra Virtanen

Suomalainen kirjoittaja haluaa jakaa tietoa islamista profeetta Muhammadin opetuksien kautta. Teksteissä tulee esille profeetan lempeys, hyvä tahto sekä islamin todellinen sanoma.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite