Professorin aikakone

Professorin aikakone

ja muuta jännittävää

Tuomas Korppi

Lastenkirjat

Pehmeäkantinen

276 sivua

ISBN-13: 9789515683762

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.01.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miltä kuulostaisi aikamatka ritarien turnajaisiin? Tai tulevaisuuden virtuaalitodellisuuksiin? Tai matka lumottuun metsään? Tai omatekoisella raketilla kuuhun? Tämän kirjan tarinoissa tehdään kaikki nämä matkat. Tarinoissa myös löydetään joulutonttu vanhempien vaatehuoneesta, saadaan supervoimia ja liitytään maagiseen salaseuraan. Saatuaan kirjan loppuun lukija tajuaa oppineensa kuin huomaamattaan taas hiukan enemmän elämästä ja maailmasta.

Kirja on tarkoitettu alakouluikäisille, mutta se soveltuu sellaisille aikuisillekin, jotka ovat säilyttäneet ripauksen lapsenmielisyydestään. Kirja on siis ensiluokkainen valinta perheen yhteisiin lukuhetkiin.

Kirjan kirjoittaja on matematiikan tohtori, mutta hänellä on kuuden vuoden kokemus alakouluikäisenä olemisesta sekä elinikäinen kokemus spekulatiivisesta fiktiosta.
Tuomas Korppi

Tuomas Korppi

Tuomas Korppi on lukenut spekulatiivista fiktiota koko ikänsä ja kirjoittanut aktiivisesti vuodesta 2014. Oikeaa asiantuntemusta hänellä on matematiikasta, filosofiasta ja tietojenkäsittelytieteestä, mutta hänen mielestään vapaa ajatuksen lento on yhtä tärkeää kuin akateemiset meriitit.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite