Pyrypallon taikaa 3

Pyrypallon taikaa 3

Juha Mäntylä

Osa 3 tästä sarjasta

Vihko

36 sivua

ISBN-13: 9789528024545

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.10.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
8,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pyrypallon taikaa 3 -joulutarinavihko sisältää kaksi kertomusta, siitä miten joulun taika voi muuttaa kahden vanhan miehen elämän.

Joulutarinavihon ensimmäinen tarina Ihmeellinen kuusi kertoo Nissin-Ukon joulukuusen hakureissusta, joka saa yllättävän käänteen kun hänen rakas ystävänsä Musti-koira päättää lähteä omille teilleen. Kun Uolevi on Mustia hetken etsinyt hän törmää tonttuun, joka ihmettelee miksi Uolevi huutaa koiralleen koska koiran voi pyytää tulemaan takaisin myös rauhallisesti. Tonttu ojentaa Uoleville lahjan ja pyytää avaamaan sen vasta kotona, ja aikaa päästä kotiin tonttu antaa tasan 20 minuuttia, jonka jälkeen tontun ojentavan lahjan arvoitus paljastuu.

Vihon toisessa tarinassa, Tontun lahja, Uolevi herää kolahdukseen. Kello on kymmenen yli kolme yöllä. Ensin Uolevi epäilee, että kolahduksen aiheuttaja on hänen koiransa, mutta kun joulukuuseen on syttynyt valot kolahduksen aiheuttaja ei voi olla Musti-koira. Uolevi päättää keittää kahvit ja yllätyksekseen saa seurakseen tontun, joka tuo mukanaan tuoreet pullat. Tonttu ojentaa jälleen lahjan Uoleville ja sanoo, että Uolevi pystyy lukemaan lahjarasiaan kirjoitetun tekstin kun hän tuntee oikean tunteen, sydämessään. Mikä mahtaakaan olla tontun lahja tällä kertaa?
Juha Mäntylä

Juha Mäntylä

Juha Kari Tapio Mäntylä (s. 8. marraskuuta 1979 Merikarvia) on suomalainen kirjailija. Mäntylä asuu Lapualla perheensä kanssa.

Mäntylän teosluettelo käsittää niin rikoskirjallisuutta kuin myös lastenkirjallisuutta. Mäntylä on kirjoittanut myös runoutta ja useampaan sanomalehteen novelleja. Hänen hahmojaan ovat yksityisetsivä Teemu Jurkka sekä jazz-romaanien hahmot kuten Milton "Milt" King sekä mystinen naishenkilö Audrey.

Mäntylän kirjoittama neliosainen romaanisarja (tunnetaan jazz-romaanisarjana) koostuu kahdesta kahden kirjan kokonaisuudessa. Kirjoissa Milt sekä Milt, jazzin kuningas seurataan New Orleansista lähtöisin olevanMilton "Milt" Kingin uraa. Kirjasarjan toinen osuus koostuu kirjoista Audrey, rakkaani sekä Olet valoni, Audrey. Näissä pieneen Tuorilan kylään aikoinaan jazz-keikalle tullut mystinen nainen panee nuoren miehen pään sekaisin ja lopulta suurten etsintöjen jälkeen kirjassa nimellä tuorilalainen mies kutsuttu mies löytää rakkaansa.

Mäntylän novelleja on julkaistu useissa eri antologioissa. Hän on myös toimittanut yhdessä kirjailija Arttu Tuomisen kanssa novelliantologiat Koivulehto valon ja varjon tarinoita, Tulipunainen mekko valon ja varjon tarinoita II ja Juhannusmorsian - valon ja varjon tarinoita III.

Mäntylä on toimittanut myös Reuna-kustantamon Joulukalenteri-kirjat 24 jännitystarinaa, Lusijan tarinoita, Joku voi tulla ikkunan taa, Pukin pimeä puoli,Tapahtui näinä päivinä sekä Hotelli Sylvia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite