Rolf Achrén- Veneentekijän sydän

Rolf Achrén- Veneentekijän sydän

Pia Mäkinen

Teollisuus & tekniikka

ePUB

16,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528033240

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.03.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo mänttäläispojan kasvuympäristöstä 1950- ja 60-luvuilla. Suomi on nousemassa sodan jälkeisestä jälleenrakennuksesta ja sotakorvauksista kohti kehittyvää eurooppalaista valtiota. Koulutus on ainoa voimavara eteenpäin pyrkivällä valtiolla.
Turvallinen pieni teollisuuskauppala antaa hyvät kehitysmahdollisuudet.
Lapset saavat leikkien myötä tutustua yhteistyöhön ja yhdessä tekemiseen. Kehittyvä yhteiskunta luo uudenlaisia työpaikkoja teollisuuteen ja palveluammatteihin.
Työnteon ohella alkaa harrastustoimintakin yleistyä pikku hiljaa. Rolf saa kotonaan oppia veneenrakennusta, josta on tulossa hänen oma mieliharrastuksensa.
Kirjoittajien tekstit sisältävät käsiteltävien aikakausien faktoihin perustuvaa kerrontaa, niihin liittyviä fiktiivisiä oBod
sioita, runollisia ilmaisutapoja sekä kansallisromanttista kerrontaa.
Pia Mäkinen

Pia Mäkinen

Tietokirjailija Pia Mäkinen on toiminut useita vuosikymmeniä Otavan, Aamulehti Kustannus Oy:n sekä Mediapinnan tietokirjailijana, Otavan Reuhurinne-sivujen sisällöntuottajana ja julkaissut useita teoksia. www.otava.fi, www.mediapinta.fi, www.reuhurinne.fi, Vapaa sana/Siuro.info. Hänen kiinnostuksensa kohteisiinsa kuuluvat erityisesti kirjallisuus, lastenkulttuuri, lastenperinne, perinneleikit, Suomalainen juhlaperinne, vanhat perinnekädentaidot, taidekäsityö, monipuolinen askartelu, ikäihmisten ajanvietteet, säveltaide, teatteri, kuvataide, valokuvaaminen, tanssi, arkkitehtuuri, matkailu, elokuvataide, Suomen kieli ja liikunta sekä vanhojen puuveneiden rakentaminen että alkuperäiskansat.

Veneentekijän sydän sykkii myös laululle

Forssan lehti

toukokuuta 2022

"Niin yli kaiken tärkeäksi kuin Rolf Achrén kuorolaulun kokeekin, kokeeko hän sitä sittenkään kaikkein tärkeimmäksi asiakseen? Kysymys, joka tarjoaa yhden lähestymisasetelman hänen tuoreeseen muistelma- ja elämänkertakirjaansa. (...) Reilun 110-sivuisen niteen ilmettä täydentää runsas kuva-aineisto. Veneille kuuluu siltäkin huomattava osansa. Tekstisisältö käy läpi Rolf Achrénin elämää kronologisessa järjestyksessä vuosikymmeniin jaoteltuna."

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite