Rooman tuho

Rooman tuho

Kukistumisen tie v. 374 - 410 jKr.

Tapio Tiihonen

ePUB

8,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528024668

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maailmanhistorian merkititapahtuma avautuu uudella tavalla. FT Tapio Tiihosen teossarja Länsi-Rooman perikadosta tiivistyy palapeliksi liiallisesta hyveestä ja maailmanpalosta - alkuperäislähteiden pohjalta. Tuhon kierre leimahtaa liekkiin ja polttaa savuna, pappien suitsukkeeksi kutsumana, ilmaan roomalaisen yhteiskunnan.
Kansainvaellusten vaiheet näkyvät ratkaisuvuosinaan 374-410 jKr. Taloudellinen romahdus, sotilaallinen tuho, poliittinen häviö kulttuurirappio kietoutuvat kuolontanssiksi barbaarien sirotellessa palavassa kaupungissa keisarien hautojen tuhkat taivaalle.
Maisemat ja tunnelmat vaihtuvat, mutta tuho tulee peruuttamattomasti ja alkaa järjen valon nielevät pimeä keskiaika.
Tapio Tiihonen

Tapio Tiihonen

Tapio Tiihonen on kirjoittanut aiheesta kymmenosaisen kirjasarjan. Tämä on on kokoomaesitys, jossa pääosassa ovat aikalaiset omine kommentteineen. Tiihonen on kirjoittanut yli 20 kirjaa, joista tietokirjoja yli kymmenen. Hänen skaalansa ulottuu virallisesta ja polulistisesta historiasta action-kirjoihin ja elämänkertoihin. Hän kirjoittaa myös englanniksi ja on oman firmansa Book Towns Grouip toimitusjohtaja. Hän on todennut: "En ole koskaan markkinoinut itseäni. Olisikohan aika aloittaa." Hänen tasoisensa kirjailijan kohdalla vastauksen täytyy olla vain ja ainoastaan myönteinen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.