Ruusutarhani tarinoita
Uutuus

Ruusutarhani tarinoita

Leila Kastelli

Kovakantinen

220 sivua

ISBN-13: 9789528046080

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.05.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
64,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Leila Kastellin Ruusutarhani tarinoita -kirja on kirjoitettu omien kokemusten, tutkimusten ja osin mielikuvienkin pohjalta. Kirja kertoo yli sadasta ruususta, joita hän on kasvattanut puutarhassaan.

Koronavuodet 2020-2021 ovat olleet otollista aikaa muokata tietoa ja valita valokuvakokoelmasta kuvia ruusuista, aina kirjaksi asti.

Kastellin ruusutarha sijaitsee Raahessa kasvuvyöhykkeellä V. Maalaisympäristössä, vanhan talon pihamaalle, hän on luonut kierrätysmateriaalista ja luovaa hulluuttakin käyttäen ruusutarhan, jolla hän kunnioittaa edesmenneen miehensä Einon muistoa.

Kirjassa esitetty ruusutietous on tutkittua faktaa. Mukana on myös omakohtaisia muistoja ja kaikkea sitä, minkä ruusu voimallisuudessaan on herättänyt esiin.

Ruusujen taustalta löytyy hyvin rikas historia ja intohimoisesti ruusujaan kasvattavia henkilöitä.

- Näitä tutkiessa on kuin olisi tehnyt ruusujen kautta maailmanympärysmatkaa ja samalla tutustunut mielenkiintoisiin asioihin ja ihmiskohtaloihin, kertoo Kastelli.

Kirja on julkaistu Kordelinin säätiöltä saadun apurahan turvin.

Kannen kuva: Onni-ruusu
Leila Kastelli

Leila Kastelli

Leila Kastelli on raahelainen, opettajan toimesta vuonna 2011, eläkkeelle jäänyt omakustannekirjailija, joka nimettiin Raahen Fiiaksi 2020 ansioistaan kotiseutu- ja kulttuurivaikuttajana.
Kastelli on aiemmin julkaissut kaksi ruusuja käsittelevää teosta Ruusutarhan tarinoita osa 1 ja osa 2, sekä romaanitrilogian, Thelban tarina (2018), Audetan tarina (2019) ja Milizan tarina (2020).
Ruusutarhani tarinoita-kirjan julkaisuun Kastelli sai Kordelinin säätiön apurahan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.