Sae

Sae

Raita Jauhiainen

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528099802

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sae on muinaiseen Suomeen sijoittuva tarina nuoresta naisesta, jonka tavanomainen elämä pikkumurheineen alkaa ajautua kohti harmeja. Tietäjää vakoiltuaan Sae huomaa joutuneensa outojen oireiden kiusaamaksi ja pian hänen kannoillaan alkaa häilyä suunnaton vaara.

Sae on aikuisille suunnattu historiallinen kehitysromaani joka ammentaa aineiksia suomalaiseta mytologiasta ja kansanuskosta. Tarinasta on löydettävissä fantasiaelementtejä ja maagisia uskomuksia, jotka on punottu osaksi kuvattua maailmaa. Paljon jätetään myös lukijan oman tulkinnan varaan.
Raita Jauhiainen

Raita Jauhiainen

Raita Jauhiainen helsinkiläistynyt indiekirjailija, joka on julkaissut omakustanteena Allianssi.125-scifisarjaa jo vuodesta 2011 alkaen. Hän lukee monipuolisesti erilaista kirjallisuutta aina tiedekirjoista scifiin. Raitan suuri suosikki on George Orwellin Vuonna 1984.

Vuonna 2020 Raita verkostoitui muiden indiekirjailijoiden kanssa ja liityin osaksi Indieklubia. Ryhmän tarkoituksena on nostaa esiin kustannusohjelmien ulkopuolista kirjallisuutta ja liputtaa innokkaasti kaikkien indiekirjailijoiden puolesta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite