Sieluni Silmin - Valo, jonka sain
Uutuus

Sieluni Silmin - Valo, jonka sain

Tarinoita Taivaskodista

Merja-Helena Tähti

Pehmeäkantinen

402 sivua

ISBN-13: 9789528060451

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
26,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sieluni silmin- Valo, jonka sain - Tarinoita Taivaskodista kertoo omasta henkisestä kehityksestäni sekä uskomattomia tarinoita matkoistani Taivaskotiin. Kirjan tarinoissa on opetuksia sekä kertomuksia siellä tapaamistani edesmenneistä omaisistani ja ystävistäni, henkimaailman opettajistani, oppaistani, enkeleistä ja muista henkimaailman asukkaista.

Meille kaikille tuo valon ja Jumalan näkymätön maailma on olemassa. Kerron kirjassa omasta etsinnästäni sekä valtavasta ilosta ja riemusta löytäessäni askel askeleelta oman tieni tuohon ihmeelliseen maailmaan. Välillä etsintä on helppoa, mutta välillä se on myös melkoista harhailua, ihmettelyä ja jopa kipuiluakin.

Kirjan tarkoituksena on tuoda iloa, valoa ja rakkautta sinulle sekä muille valon tien kulkijoille. Antaa tukea oman valon ja henkisen tien etsijöille. Kannustaa ja auttaa eteenpäin sellaisia, jotka ovat jo tällä henkisellä valon tiellä ja etenkin heitä, jotka ovat vielä oman tiensä alussa. Luoda uskoa, että kaikki on mahdollista ja ihmeitä tapahtuu. Sinullekin.
Merja-Helena Tähti

Merja-Helena Tähti

Merja-Helena Tähti on pienen pohjoisen kaupungin tyttö ja tuntenut jo pienestä pitäen olevansa vähän erilainen kuin ympärillä oleva perhe, sukulaiset, ystävät tai tuttavat. Enkelit ovat kuuluneet hänen elämäänsä niin kauan kuin hän vain muistaa, kauas lapsuuteensa aikoihin. Myös muita henkiolentoja on kuulunut hänen elämäänsä, vaikkei hän sitä tuolloin vielä täysin ymmärtänytkään. Monien suurien menetysten ja kovan elämän koulun läpi käyneenä hän lopulta aikuisiällä alkoi etsiä tarkoitusta elämäänsä ja miettimään elämän tehtäväänsä. Siitä lähti hänen oman henkisen valon tien etsintä, joka jatkuu edelleen. Hän kouluttanut itseään erilaisilla mediaanisilla kursseilla sekä reiki- ja healingkursseilla.

Hän on aivan tavallinen perheen äiti sekä työssäkäyvä aikuinen nainen ja elää elämäänsä varpaat ja kädet vahvasti kotipihan mullassa kodistaan ja perheestään huolehtien. Jalat maassa, mutta pää hiukkasen pilvissä. Sellainen hän on ollut aina, mutta nyt kulkee elämänsä tietä pää pilvissä monta astetta onnellisempana

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.