Siiskonen

Siiskonen

Matti Kauppinen

Pehmeäkantinen

276 sivua

ISBN-13: 9789528029564

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.10.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Siiskonen on Matti Kauppisen kolmas romaani ja samalla jatkoa hänen toiselle kirjalleen, Salakaadolle. Tässä kirjassa päänvaivaa savolaisen kylän poliiseille tuo sepän kuoleman selvittely, joka vaikuttaa ensi alkuun itsemurhalta, mutta osoittautuukin raa’aksi veriteoksi.
Ratkottavana on myös navetan rakennustyömaalta löytyneen ihmisen pääkallon henkilöllisyyden selvittäminen. Vaihtoehtoja tulee eteen monta, joista jokainen voisi olla se oikea. Oman tarinansa tai lyhyen katsauksen elämäänsä tuo ilmi jo manan majoille menneet henkilötkin. Vaikka ”kallojen” kohtalot ovat olleet synkkiä, on heidän tarinansa kuitenkin kerrottu hauskan humoristisella tavalla.

Löytyneen pääkallon selvittelyn ohella seutukunnalla ihmetellään, että kuka lie veikkausvoitolla äkkirikastunut henkilö?

Siiskonen on romaani, joka tavallaan koostuu monesta novellityylisestä tarinasta, mitkä on nivottu taidokkaasti yhteen, kirjan alusta loppuun kantavaan juoneen.
Matti Kauppinen

Matti Kauppinen

Matti Kauppinen on kuopiolainen myynti/vientikoordinaattori, jonka vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu kirjoittamisen lisäksi mm. metsästystä, metsänhoitoa sekä reserviläistoimintaa. Aiemmin häneltä on ilmestynyt romaanit Puro sekä Salakaato. Siiskosen ohella nekin sijoittuvat Kauppisen syntymäkotikunnan Sonkajärven historiaan ja toisinaan myös tositapahtumiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.