Siskoa saattamassa
Uutuus

Siskoa saattamassa

Pirkko Kurki-Röyskö

Romaanit & novellit

ePUB

240,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058328

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.08.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Millaista on kuolema sivusta seuraajan silmin, läheisen roolissa? Kerttu tekee pelottavan, mutta silmiä avaavan matkan sisarensa saattohoidossa sen monine vaiheineen. Pelko mystisestä elämän laidalta putoamisesta väistyy ja rakkaus läheisiin kasvaa aitojen arvojen noustessa esiin. Yhteistyö siskon perheen ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa sujuu pääosin hyvin, mutta jääkö oma perhe jo taka-alalle ja onko se hyväksyttävää? Värikkäät ihmissuhteet ja tunteiden riehunta tuovat väriä tähän sanomattoman raskaaseen taipaleeseen. Lopussa kaikki tyyntyy.
Pirkko Kurki-Röyskö

Pirkko Kurki-Röyskö

Olen 65-vuotias eläkkeellä olemisen ensiaskeleita harjoitteleva nainen. Asun mieheni kanssa Lappeenrannassa, mutta juureni ovat Heinävedellä. Minulla on kolme lasta ja viisi lapsenlasta. Uskon nousevaan elämänkaareen, joka juontuu ikäihmisten parissa tekemääni työuraan. Tämän esikoiskirjan oikea aika on juuri nyt. Elämän mottoni on: Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite