Sormusten voima

Sormusten voima

Wellamo Penger

Osa 7 tästä sarjasta

Pehmeäkantinen

348 sivua

ISBN-13: 9789528021322

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.05.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
16,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pirre ja Hanna muuttavat vuodeksi Kuopioon opiskelemaan. Elämä Savon sydämessä ei kuitenkaan muodostu rauhalliseksi. Siitä vihamieliset olennot pitävät huolen.
Myös hankaus parisuhteessa hankaloittaa Pirren arkea ja herättää vanhoja tunteita, jotka hän jo luuli jättäneensä taakseen.
Toinen erikoisista kihlasormuksista on kadonnut. Pirrellä on epäilyksensä siitä, kuka on syyllinen katoamiseen. Hän päättää hankkia sormuksen takaisin, mutta ei tiedä, miten. Löytyykö sormus vai joutuuko Pirre luopumaan myös omastaan?

Sormusten voima on fantasiaviritteisen Sormukset-trilogian toinen ja Pirre-sarjan seitsemäs osa.

Lukijoiden kommentteja sarjan aikaisemmista osista:
"Jäin odottamaan jatkoa."
"... nuorten tavallisen elämän kuvaus, johon sekoittuu fantasiaa, on kiinnostava ja persoonallinen tapa kertoa tarinaa."
Wellamo Penger

Wellamo Penger

Kirjailija on tekstiilityön opettaja ja luonnonvara-alan ammattilainen. Vapaa-aikanaan hän liikkuu luonnossa ja valokuvaa sekä lukee ja tekee käsitöitä.
Pirre-sarja sai alkunsa lasten havainnoista. He tarkkailevat maailmaa aikuisia ennakkoluulottomammin ja huomaavat asioita, joita aikuiset eivät joko näe tai ehdi näkemään.
Sarjan aloitusosan viimeistelemätön käsikirjoitus lojui kirjailijan pöytälaatikossa toistakymmentä vuotta, ennen kuin hän päätti muokata sen kirjaksi, joka julkaistiin e-kirjana vuonna 2014. Nyt sarjan kirjat ovat saatavana pehmeä- ja kovakantisina sekä e-kirjoina.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite