Sukulunastaja

Sukulunastaja

Raine Metsävuori

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

5,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528063063

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.04.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Meidän Herrallamme on Raamatussa monia arvonimiä, joista nimeä Sukulunastaja, käytetään harvemmin. Tuo nimi kuvaa kuitenkin parhaiten sitä suunnitelmaa, jonka Jumala oli laatinut ihmiskunnan pelastamiseksi Poikansa kautta. Ensimmäiset ihmiset oli luotu Jumalan kuviksi. Adam ja Eeva luisuivat kuitenkin pois Jumalan yhteydestä langetessaan tottelemaan käärmeen muodossa ollutta sielunvihollista.

Palauttaakseen luomansa ihmiset takaisin yhteyteensä taivaallinen Isä päätti uhrata poikansa, jotta ihmiskunta pääsisi hänen kauttaan takaisin alkuperäiseen asemaansa. Jeesus Kristus lunasti näin saatanalta ne ihmiset, jotka uskon kautta hyväksyivät hänet sukulunastajakseen. Tähän prosessiin liittyi myös naisen palauttaminen alkuperäiseen asemaansa miehen rinnalle.

Maata hallinnut enkeliruhtinas Lucifer oli langennut syntiin jo kauan ennen nykyisen maailman luomista. Hänen imperiuminsa tuhoutui ensimmäisessä vedenpaisumuksessa. Tästä kerrotaan kirjassa tarkemmin. Kirjassa käsitellään monia mielenkiintoisia aiheita, kuten maailman luomista, jumalien poikia ja kastekysymystä raamatun ilmoituksen pohjalta. Ensimmäinen vedenpaisumus murskasi vartijakerubi Luciferin valtakunnan. Toinen vedenpaisumus tapahtui Nooan aikana tuhoten mm. jättiläisheimoja.
Raine Metsävuori

Raine Metsävuori

Kirjailija Raine Metsävuori on perehtynyt moniin Raamatun kirjoihin ja niissä kerrottuihin Jumalan ilmoituksiin ihmiskunnalle. Tutkimustensa pohjalta hän on laatinut niistä useita kirjoja. Ajankohtaisin kirja, Viimeinen vuosiviikko, on herättänyt paljon kiinnostusta. Hän on myös kirjoittanut kirjan lapsuutensa kokemuksista sekä väripsykologiasta, joka perustuu hänen yliopistoaikansa tutkielmaan. Uusimmat hänen kirjoistaan ovat ilmestyneet E-kirjoina, kuten Korkeimman poika ja Sukulunastaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite