Surun silmässä

Surun silmässä

Katariina Moberg

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

1,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789529454600

Kustantaja: Moberg

Julkaistu: 19.11.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
20,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo elämästä, jossa kaikki muuttuu, kun lapsi sairastuu vakavasti ja kuolee. Vaikka jokainen päivä voi olla viimeinen, on elämässä silti toivoa toivottomuudenkin keskellä. Kuoleman läheisyys murtaa perusluottamuksen muurit.

Kirja sanoittaa äidin surua, kuvaa perheen sisäisiä muutoksia ja jakaa kuoleman jälkeisen toivottomuuden ja yksinäisyyden kokemuksen lukijalleen.

Kirjassa pohditaan myös yhteiskuntamme eri tahojen suhtautumista vakavasti sairaisiin ja sureviin. Kipukohtia syntyy niin kuoleman pelosta, surevien kohtaamattomuudesta, kuin terveydenhuollon ymmärtämättömyydestä. Surun moninaisten vaikutusten ymmärtäminen toisi yhteiskunnan eri toimijoille mahdollisuuden kohdata viisaasti vakavasti sairastuneet ja surevat lähimmäiset.
Katariina Moberg

Katariina Moberg

Kirjailija on 46-vuotias pirkanmaalainen äiti, jolla on kaksi lasta; toinen elävä ja toinen kuollut. Työnsä ohella hän toimii Käpy ry:n vapaaehtoisena ja Surevan kohtaaminen-hankkeessa kokemusasiantuntijana. Lapsensa kuoleman jälkeisinä vuosina kirjailija on lisäksi toiminut tukihenkilönä äideille, jotka ovat menettäneet lapsensa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite