Suurten tarinoiden maa

Suurten tarinoiden maa

- tietoa ja opastusta Armeniaan matkustaville

Ilkka Ronkainen

Matkailu & maantiede

ePUB

10,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090878

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Armenia on hieno matkailumaa, sanovat maassa vierailleet suomalaiset. Se on yksi maailman vanhimmista valtioista. Oikea kulttuurin aarreaitta henkeäsalpaavine vuoristomaisemineen. Tarinat ovat uskomattomia. Ruuat ja juomat ovat viinin syntyalueella vertaansa vailla. Ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Armenia on kätketty salaisuus, jota turismi ei ole vielä päässyt pilaamaan. Kirjaan on koottu perustietoja Armeniasta ja sen kiinnostavimmista paikoista ja on ensimmäinen suomen kielellä kirjoitettu Armenian matkaopas.
Ilkka Ronkainen

Ilkka Ronkainen

Ilkka Ronkainen on vuonna 1949 syntynyt valt. maisteri, joka viettää eläkepäiviä Armeniassa. Hän on ensimmäinen syntyperäinen suomalainen, jolla on Armenian kansalaisuus. Hän on kirjoittanut neljä omaelämänkerrallista teosta ja kirjan Armenian vallankumouspäiväkirja -veretön vallankumous on mahdollinen, joka käsittelee Armenian samettivallankumousta keväällä 2018.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite